Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokáže síla lásky překonat ničivé důsledky netolerance?
Robbie a Trey poklidně žijí v tiché části města až do doby, kdy znenadání nastane konflikt s nenávistným sousedem Chrisem. Trey se po brutálním útoku ocitne na nemocničním lůžku, kde bojuje o život. Chris je podezřelý, ale má dobré alibi. Robbie se stane hlavním podezřelým a proto se zoufale snaží uskutečnit nebezpečný plán, který odkryje šokující tajemství a otočí mnoha lidem život naruby. Film Zločin z nenávisti, je příběhem o ničivých důsledcích netolerance a síle lásky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení, nečekal jsem vůbec nic, dvd se mi dostalo do pracek prakticky omylem, a ani jsem od filmu nic nečekal. No a nakonec to bylo opravdu překvapení. Příběh je klišé a pár scén by zasloužilo sestříhat, ale na film se dobře dívá, a překvapivý konec je parádní. Jen škoda těch pár zbytečných pasáží. Jen jsem moc nesympatizoval s hlavní postavou, gaye opravdu nemusím. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

S tématem homosexuality se podle mě mnohem líp vyrovnává evropská kinematografie, takže tenhle film od začátku nemá úplně jasno, kam směřuje, komu straní a čím chce vlastně být (plačtivá romance/drama o netoleranci/kriminálka), Navíc to má poměrně dlouho slabší děj a všechny zúčastněné matky jsou typově stejně vyzobaný slunečnice, ale naštěstí se neustále oslovujou jménem, jinak bych byl v pasti, která je která. Pak se to rozjede, má to našlapanej závěr a překvapivou pointu, takže ve finále spokojenost. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Překvapivě k hodnocení na csfd, jsem čekal něco mnohem horšího a on se z toho vyklubal celkem solidní kriminální film. Film plný zvratů a nenávisti vůči homosexuálům. Scénář je celkem obstojný a s herci to je totéž. Tento film bych se nebál shlédnou ještě podruhé a pak klidně ještě znovu. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

nic moc.Ale filmy s tématem o homosexualitě nedávají moc prostoru k akčnosti.Je to dost citlivé téma a není třeba zbytečně plácat do vody ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení z vlastně neznámého filmu. Důkaz, že když se člověku dostane do ruky DVD s filmem, který má zde průměrné hodnocení, je dobré to zkusit a mnohdy jeden valí oči. Velmi dobrá krimi!!! ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pro mě také velké překvapení s českým dabingem, a to celkově pohltilo i všechny mé jiné úhly pohledu a výhrady na film, takže velká spokojenost a snímek určitě doporučuji všem, co jej neviděli a mají chuť na pořádné krimi a nervák, vylízaným homofobům, kteří hodnotí film jako odpad ne dle kvalit filmu, ale dle nenávisti vůči menšině, film nedoporučuji ... 9888 ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Několik klišé (koho by po Americké kráse zmátla Chrisova nenávist?), ale jinak příjemné překvapení. Není to veledílo, hádala bych spíš na televizní produkci,na druhou stranu mě potěšila nenápadná připomínka toho, jak lidé zapomínají, čím v minulosti sami nebo jejich předkové prošli: postoj černého policisty nebyl naštěstí vykreslen politicky zrovna korektní ... Kladně hodnotím i prostřihy ze dvou odlišných kázání. ()

PeterFLJilek 

všechny recenze uživatele

Film zaujme svojou témou - nenávisť voči homosexualite. Ďalej však už ide o televíznu verziu detektívno-psychologického trileru. Dosť priemernú. Ale oceňujem snahu vyhýbať sa klišé. Taktiež niektoré herecké výkony pokrivkávajú. ()

fooggyy7 

všechny recenze uživatele

Válka úchylů. Úchylná církev bojuje proti úchylným buznám za pomoci neznámého černého muže v růžové košili. Něco takového může vyplodit jenom Amerika ()

todoyle 

všechny recenze uživatele

Průměrná krimi, nezaujala mě ani myšlenkou, ani spádem děje. Nemyslím si že je to nedívatelný film, ale podruhé už bych ho vidět nemusel. Jediné pozitivum, že zobrazuje aktuální problematiku předsudků proti homosexualitě. ()

pedvora 

všechny recenze uživatele

Thriller bych to úplně nenazývala, ale výborná krimi, která ukazuje nenávist vůči homosexuálům plus kam může zajít náboženský fanatismus. Co jsem si dost užila je skvělá hudba ! ()

Igwar 

všechny recenze uživatele

Hoci celý príbeh tohto filmu mi pripadal trošku ako klišé, napriek tomu zaujal. Onú klišoidnosť dostatočne maskuje nielen zaujímavá hlavná myšlienka, ale aj kvalitne vypointovaný scenár a herecké výkony. Napriek tomu sa táto téma dala prepracovať na oveľa kvalitnejší psychologický thriller. Celkovo by som to zhodnotil ako svieže a dobre pozerateľné béčko, ktoré nesklame. ()

toyen13 

všechny recenze uživatele

Přenádherný film, který odráží realitu, jeden z nejlepších filmů, který pojednává o homosexuální tematice. ()

farinelli77 

všechny recenze uživatele

Nádherný film a velké překvapení! Ten by se měl vysílat v televizi místo těch mnoha bezduchých slátanin na komerčních programech, které opakují stále dokola! ()

Ruthen odpad!

všechny recenze uživatele

Nevšimol som si, že o čom fil vlastne je (len že je to krimi s vysokým hodnotením) a bachor sa mi obrátil. Fuj, hnus ()

Reklama

Reklama