Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Americké romantické drama vypráví o Natalii, studentce z dobré rodiny, do jejíhož světa vpadne tajemný Keith. Dívka podléhá jeho kouzlu, ale poté, co zmizí, odhalí temné tajemství. Americké romantické drama vypráví milostný příběh Natalie, která má všechno, po čem ostatní dívky touží - je skvělá studentka z dobré rodiny, hvězda atletiky a královna střední školy, do níž chodí. Od dětství každý její krok bedlivě střeží ambiciózní rodiče a zdá se, že do dívčiny budoucnosti nemůže nic zasáhnout. Jenže pak se objeví Keith, svobodomyslný, tajemný a problematický mladík, který nemá co ztratit. A i když Natalie rozumem ví, že by si ho měla držet od těla, srdci poručit nedokáže. Keith ji zatáhne do řady podivných dobrodružství a ona se stále víc snaží zjistit, kdo doopravdy je. Když mladík najednou zmizí, Nataliin svět se rozpadne. A poté, co odhalí jeho temné tajemství, se život dvojice jednou provždy změní. V režii Todda Kesslera hrají Elisabeth Harnoisová a Jesse McCartney. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (230)

juta 

všechny recenze uživatele

Romanťák, ve kterém opět hraje nemoc, ale třeba ve srovnání s Hvězdy nám nepřály je to o poznání slabší. Nejvíc co to shazuje je chování Keitha, které by mu sice ve skutečnosti mohlo přihrát nějakou dívku do postele, ale tady mi to nesedělo a dokonce to bylo chvílema už otravný a celkově je to trochu na hlavu padlý. Takže slabší průměr. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti minutách jsem ještě stále neprohlédl, po devadesáti ale tleskal. Jakmile si Keith lehce podkopne pozici pohodáře, kterého nic nevyvede z míry a který otravuje svým neutuchajícím entuziazmem, tušil jsem, že při troše štěstí se můžu zamilovat. Povedlo se. Nejlidštější film za hodně dlouhou dobu, mistrovská režie Todda Keslera, který se v mých očích stal vlaštovkou budoucnosti, ale pro mě nepochopitelně na něj kariéra úspěšného filmaře nečekala, a v neposlední řadě dokonalý soundtrack jako extrakt mého nejoblíbenějšího hudebního stylu. Nádhera. ()

Reklama

katasta 

všechny recenze uživatele

"Keith" je skvělý film už jen proto, že vás naprosto může vtáhnout do děje, protože celou dobu nevíte nic víc, než Natalie. Spolu s ní vás ten divnej kluk zajímá, taky vám přijde naprosto ujetej a absolutně nechápete jeho chování. Proč je jednou tak bezva a pak se z ničeho nic ztratí a týdny o něm neni vidu ani slechu? Proč chvíli vypadá, že jí má rád a pak jí pošle nevybíravě do háje? Je jednoduše hrozně zajímavé se na ten film koukat a doufat, že snad na konci přijde nějaké vysvětlení toho všeho. A ono přijde. Nečekané a smutné vysvětlení. Krásný konec. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Krásný film, který mě po dlouhé době skutečně dostal. Jesse se až nečekaně slušný herec a Elisabeth je vážně rozkošná. Příběh hodně silný a OST mu ještě obrovsky přidává. Prakticky k tomu nemám, co říct. Snad jen to, že spousta lidí tady píše, že je to kravina, že to má nedostatek humoru a že to není silné - nechápu! ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Napriek silnému emočnému a originálnemu rozmeru má film niečo, kvôli čomu nemôžem povedať, že bol skvelý...V prvom rade sú to nevyrovnané herecké výkony. Postava Keitha bola definovaná tajomnosťou, záhadnosťou, vnútorným napätím, ktorú Jesse McCartney jednoducho nedokázal vyprofilovať úplne vierohodne, ale aspoň sa k tomu priblížil. Natalie je celý čas preafektovaná, čo mi celkovej atmosfére filmu neladilo už od začiatku. Myšlienka nie je povrchná, páčil sa mi hlavne "teen pohľad" na všetky životné záležitosti, ktoré film rieši (od hodnôt osobných, rodinných až po celkovú kvalitu života). To, čo podľa mňa vo filme rovnako nefunguje sú dialógy - nesúvislé a miestami neautentické, dvaja mladí ľudia sa takto v živote nerozprávajú. V celku je to však zaujímavý filmový nápad - ako dať teen romantickej dráme aj patričnú hĺbku a pointu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Když se Natalie (Elisabeth Harnois) baví s profesorem o nepřítomnosti Keitha (Jesse McCartney), má část vlasů i přes pravé rameno, při dalším pohledu ne a pak zase ano. (Reesam)
  • V sedmé minutě radí otec Natálii (Elisabeth Harnois) že její soupeřka v nadcházejícím zápase je levačka, ale ve filmu je pak vidět, že podává pravou rukou. (Gyl)
  • Film je inspirován krátkým příběhem "Keith" z knihy "The Hotel Eden", kterou napsal Ron Carlson. (Pumiiix)

Reklama

Reklama