Reklama

Reklama

Děti z ostrova pokladů

  • Nový Zéland Treasure Island Kids: The Battle of Treasure Island (více)

Obsahy(1)

Letní tábor nikdy nebyl zábavnější... Potrhlý vynálezce Conrad Dawson strávil celý život neúspěšným hledáním pokladu na proslulém Ostrově pokladů. A tak se tenhle zlomený a zoufalý muž rozhodne nabídnout ostrov dětem z celého světa a zakládá tábor Ostrova pokladů. Všechno se pokazí ve chvíli, kdy ostrov přijíždí obsadit odporný padouch (Randy Quaid), který je přesvědčen, že je potomkem nechvalně proslulého kapitána Flinta. Je na dětech, aby společně s Conradem a jeho zajatou manželkou zachránily ostrov i samotný letní tábor. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

char_t 

všechny recenze uživatele

Pro děti, ano. Partička přehrávajících herců, víceméně nesmyslný scénář a trapní piráti. Ale dětem by se to fakt líbit mohlo. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

V 60. a 70. letech se v Evropě točily mnohem lepší dobrodružné filmy pro děti. Tohle je zklamání. Piráti se chovali ztřeštěně, takže to bylo trapné, navíc zbytečně přetechnizované. Snažil jsem se na to dívat dětskýma očima; dejme tomu, že dětem do 10 let se to bude líbit. Ale tři hvězdičky tomu lichotí, přesněji 2 a půl. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Naprosá příšernost která snad nemůže bavit ani děti. To proboha byla ale blbost, a nejhorší pirát v historii filmu je rozhodně Quaid. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

O dětech pro děti, jak se říká. To jsem si musel říkat každou chvíli, když jsem na to koukal jinak bych u toho asi zlostí zrudnul a obrazovkou s radostí prohodil půllitr. Je to totiž neskutečně...hrozný. Každý herec se pitvoří nejhůř jak může a korunu tomu dodává Randy Quaid. Takových kravin v životě člověk totiž jen tak nevidí. Nevidí a snad dlouho zase neuvidí. Ta hvězdička zdá se tam být omylem, ale přeci jenom řekl bych, že pro děti by to zas tak špatné být nemuselo a věřím, že kdybych byl menší...5 - 7 let taky by se mi to líbilo. --- Peníze nejsou všechno - Svatá pravda, jsou to nejlepší. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Otřesný film. Jako samozřejmě, jak už to psal Malarkey a možná pár dalších je zřejmé, že to je pro děti, ale pokud je pohádka nebo rodinný snímek dobře zpracovaný, může se líbit i starší generaci. Tohle se podle mě může líbit dětem, co ještě nerozumějí těm žvástům, co tam kecali. Ostatní to pošlou taky do hnoje. Naprosto nepovedený scénář je asi tým největším záporem. Takhle napsané dialogy se jen tak nevidí. Hrůza, děs! Dále také vytvořená charakteristika a napsané chování postav, to je další noční můra. Příběh je typicky dětský, tomu bych nic nevyčítal. Po herecké stránce to je taky dost špatný. Ten hlavní hrdina docela šel, ale Randy se jsem vůbec nehodil a ostatní tam prostě jenom byli no. Proč jsem dal jednu hvězdu? No především kvůli muzice a zvlášť kvůli hlavnímu soundtracku, který se mi moc líbil, ale nejsem si jist, jestli není někde obšlehnutý, jelikož mi přišlo, že jsem ho už slyšel. Každopádně hodně špatný film, který vřele nedoporučuji(radši ani dětem). 10% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama