Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (370)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příjemný taneční film se sympatickým Channingem Tatumem. Jako oddechovka dobré, ale pro vyšší hodnocení by to chtělo ještě aspoň o kapku chytlavější hudbu a taneční čísla. V tanečním ohledu si mě to stoprocentně nezískalo, ale určitě dám ještě šanci dalším dílům. PS: Vážně nechápu ten "český" překlad názvu, to už rovnou mohli nechat původní název, který zní aspoň originálněji než nicneříkající a trapné "Let's Dance." ~(3,2)~ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vy tu mluvíte o tancování, jakoby to byla atomová fyzika." Tanec mě provází celým mým životem a nemohu napsat, že bych z toho byl šťastnej. Vždy, když mě chce mít Osud za pitomce, tak mě někdo vyzve či spíše donutí k tanci. Já tedy každou předem svědomitě upozorním na to, že je to na její riziko a pak se do toho vrhnu v medvědím rytmu a se sloním taktem. Nicméně filmy o tančení mi nevadí a pohádka o baletícím hip-hoperovi mě celkem bavila. Jednak se při ní vrtělo celkem zajímavě a hlavně dámská část kolektivu ve mně probudila poměrně dost nízký pudy. Tak proč šetřit hvězdami, když v pohádkách je děj nepodstatnej a míra moralizování nepřekročila únosnou míru? ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Zhudebnění songu Avril Lavigne Ska8erboy? Princezna a žabák? Paint it black? Life on the streets? Baletní špičky vs r´n b patičky? Sympatická herecká dvojka, pár příjemných songů, co vyšumí z hlavy jak levné šampaňské, průměrná notověkroková veselice pro náctileté publikum. A jedna parádní scéna. Hledej, šmudlo. 50% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný taneční film - další z hromady snímků, kde On a Ona jsou totálně odlišní, svedou se dohromady, svedou se, rozvedou se, nastanou životní komplikace a odhalování rozervaného nitra, a na závěr všichni zaválí stylový crossover, a pak už jen duha, zlatavé slunce, jednorožci a závěrečné titulky. Máte-li v sobě kousek cti a nepatříte k tanečníkům (kterým jediným patří v souvislosti s tímhle filmem nějaký respekt), mělo by vás to být nedůstojné i v patnácti, kdy se snažíte sbalit sexy spolužačku (která vás stejně má na háku z titulu svého náskoku v psychosociálním vývoji, a udělá si s vámi co bude chtít;)). Věřte mi, že nějaký dobrý horror splní svůj účel daleko líp:) Step Up nebo Let's Dance nebo whatever je nejslabší díl série - smysl dívat se na to se dostavil až ve chvíli, kdy se věci chopil John M. Chu. Ten tenhle druh antifilmu povýšil na umění tím, že vyšponoval choreografii a kameru tak vysoko, že se dá uvažovat o odpustitelnosti nulové originality až triviality příběhu. 50%, protože to má technickou kvalitu a není to Zlo. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to bylo, ale v kině se mi to nelíbilo tolik jako potom když jsem to viděla doma na DVDčku. Já si nemůžu pomoct, ale já tenhle film prostě miluju. Má úžasnej soundtrack, hlavní hrdinové umí dobře tancovat, doopavdy to mezi nima jiskří a já nemůžu jinak než pouštět si to pořád dokola a milovat ho pořád víc. Tohle už je pro mě prostě klasika a a asi žádný taneční film už nebudu mít nikdy radši. 5* a TOPka. btw. Ach ten Channing je tak krásnej :D ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama