Reklama

Reklama

Kiefer Sutherland (TV seriál 24 hodin) stojí tváří v tvář mohutným silám zla v tomto šokujícím thrilleru od režiséra filmu Hory mají oči. Zdiskreditovaný bývalý policista (Sutherland) se pokouší znovu postavit na vlastní nohy a bere rutinní práci ostrahy vyhořelých trosek kdysi oblíbeného newyorského obchodního domu Mayflower. Ale děsivé obrazy, které spatří v ozdobných zrcadlech uvnitř budovy, ho odvedou na vzrušující cestu, během které musí odhalit dávná tajemství obchodu… dřív než ho připraví o rodinu! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Z natáčení 1 - Kiefer Sutherland

Recenze (739)

Fr 

všechny recenze uživatele

Zrcadla lžou! A jsou pěkný svině! Ale hlavně, JSOU VŠUDE!…. Vizuálně zajímavé, ale hlavně napínavé a v DTS i pastva pro uši! Překvapivě dobrá duchařina, s kapkou krve, solidní porcí napětí a důvěryhodným K.Sutherlandem. Já se prostě bál! A o to tady (asi) šlo. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ **** Co uvidíme (možná) příště? Byl tu Dům. Byl tu i Klíč. Teď Zrcadla. A příště? Radiátor! Mezi žebry to bude bolet!! ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Několik nechutných záběrů, fantastické hrátky s kamerou a nasvícením, po delší době přesvědčivý Kiefer Sutherland a závěrečná očekávatelná, přesto docela chytrá pointa. Ve výčtu kladů jsme v podstatě u konce. Zbytek je jen obyčejný horor se standartními parametry a očekávatelným dějem. Aja nespoléhá ani tak na děsivou atmosféru a lekačky, jako na krev, utrhané čelisti a podobné šílenosti. Škoda že netočí akční filmy. Ocenil jsem koncepci akčnějších scén a výbuchů. Vizuálně působivé, nepřeplácané a kolosálně vypadající. V ambientním hororu o zrcadlech v prázdné a padesát let opuštěné budově je to však přece jen jako pěst na oko. Sebevědomý kousek s množstvím nedostatků. ()

Reklama

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný remake. Děravý scénář, divné dialogy, plochý a místy i nudný film. Jedná se spíše o mysteriózní drama o záhadě, které se Ben snaží přijít na kloub, nežli o klasický horor s pocitem strachu z neznámého zla. Navíc od dob "24" Kiefera Sutherlanda vůbec nemusím. Stejně jako u filmu The Hills Have Eyes, mé pocity jsou stále víceméně chladné a i když je jistě Aja pro mnohé spásou a inspirací v žánru hororu, pro mě prozatím zůstává, dle svých výtvorů, režisérem poněkud nezajímavým. Takhle to dopadá, když se vezme korejská předloha, natočí ji Francouz a své dílo směřuje do amerických kin. Možná jako hit měsíce na Nově Mirrors uspějí, ale jít na to do kina je ještě mnohem horší než se na sebe ráno podívat do zrcadla. (4/10) ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Papírově neoriginální, hloupé, klišovité a ke konci i silně "nasírací", ale řemeslně slušné, i když Aja ani omylem neexceluje jako v případě Hory mají oči. A přitom má příležitostí dost. Zrcadla jsou jako předměty zla dostatečně strašidelná, na pořádné masíčko taky dojde a ač je Paula Patton nesnesitelná i v mokrém tričku (hispánské hysterky nebrat!), Kiefer ve své bauerovské šarži jako obvykle těžce ruluje. Já mu prostě jeho "damn it" oddaně baštím pokaždé... i po šesti sezónách lovení teroristů, které holt protentokrát vystřídala kombinace skla a stříbra s přídavkem vypruzeného nadpřirozena. Jestli jste na tom podobně, Zrcadla si užijete. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $30,691,439Tržby Celosvetovo $77,488,607Tržby za predaj DVD v USA $10,237,328 //počet predaných kusov 581,710║ Z veľkého množstva podobne ladených horrorov to je asi najlepšie zvládnutí projekt, Alexandre Aja svoj talent nezaprel a rozbalil to vo veľkom a dokázal že je momentálne najzručnejší režisér vo svojom žánri. Trikovo zvládnuté, ponurá atmosféra nechýba, temnota tiež, pár dobrých lakačiek, fajn Kiefer Sutherland a hudba spraví svoje. /80%/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (20)

  • Kiefer Sutherland dostal angažmá v Zrcadlech poté, co si ho Aja oblíbil ve filmu Flatliners. (Rodriguez)
  • Autorem hudby je španělský skladatel Javier Navarrete, nominovaný mimo jiné na Oscara za soundtrack k filmu Faunův labyrint. (Jurij)
  • V scéne, kde Ben (Kiefer Sutherland) maľuje zrkadlá v detskej izbe, je na jednom z nich papierový motýľ, no v nasledujúcom zábere je zrazu preč. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama