Reklama

Reklama

Zlouni z vesmíru

(festivalový název)
  • Velká Británie Evil Aliens

Obsahy(1)

Jedna žena tvrdí, že má v sebe zárodok mimozenského votrelca , ktorého do nej vložili mimozenšťania. Tejto informácie sa chytá redaktorka sci-fi televízneho kanálu I keď žene z výjazdového týmu TV nikto neverí, pri rekonštrukcii napadnutia, však čoskoro zmenia názor, keď sú i oni napadnutý krvilačnými mimozenšťanmi. Nezostáva im nič iné, len sa im postaviť na odpor. (andykovac)

(více)

Recenze (76)

Mordenroth 

všechny recenze uživatele

Hororová komédia s prvkami sci-fi v štýle Braindead, Bad Taste, alebo Evil Dead. Možno sa to niekomu bude zdať nechutné alebo až príliš prehnané, ale pre mňa to bola predovšetkým výborná zábavna. Niektoré scény sú vyslovene nezabudnuteľné. Je to jednoduché, buď máte takéto filmy radi a dokážete si ich patrične užiť alebo k nim cítite odpor. Ja osobne podobné snímky milujem a som veľmi rád, že aj v 21. storočí ďalej vznikajú... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní splatter poslední doby. Pravdou je, že se u něj člověk moc nezasměje, ale každopádně je to parádní podívaná. Člověk to nesmí podvědomě s ničím srovnávat. Akční nářez plný krve a brutality s odkazem na doslova desítky filmů. Osobně si myslím, že Jake West odvedl dobrou práci. Každý nějak začíná a napoprvé je to u tohoto režiséra naprosto v pohodě. Zvlášť, když přihlédnu jaké krávoviny natáčí například Eli Roth, ve snaze ukázat divákům "starou dobrou školu", přitom jeho popularita pramení pouze ze známostí s důležitými osobnostmi filmu a neuvěřitelné propagace... Rob Zombie se taky Domem tisíce mrtvol moc nevytáhl, ale další filmy už byly lepší. Prostě každý nějak začíná, takže bych tento film nijak zvlášť nekritizoval. Navíc herecké výkony jsou docela v pohodě ve srovnání s TROMáckými výtvory atd., atd. ... Odkazy na filmy jsou v podstatě hlavní náplní a obsahem filmu. Predátor, Terminátor, Vetřelec, Evil Dead, Brain Dead, Armageddon, Total Reccal, Četník a mimozemštané (řízení létající lodi), zombie filmy, Cannibal Holocaust a mnoho, mnoho dalších. Ode mě pěkné čtyři hvězdičky ... ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nie je to až taká zábava, na akú sa film hral, ale do cela to ušlo. V polovici filmu si hovorím, že zatial žiadny splatter som nezbadal, ale to som ešte netušil, že splatterovsky výživná časť príde, až tou druhou polovicou. Je to taký príjemný bizár, kde tupé osadenstvo ľudí, skoro celkom vyjebe tupé osadenstvo mimozemšťanov, však skoro ako zo života. Čakal som hlavne zábavu, ktorá sa ale nedostavila. Ale aspoň, že si to film kompenzuje galónmi krvi a gore efektami. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Film som videla už pradávno, ale do mysle hodil kotvu. Ak niekto nepochopil Westov úmysel, tak má problém s hodnotením. Vybublal totiž zo seba nadhľad na všetky okoloidúce markentingové hračky sformomované do filmového obalu. Kalkulačná meditácia je kurevsky nemiestna ( hlavne v tomto prípade) Rozosmiata 5ka 16:9 s tučným ! ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Je to sice příšerná blbost, ale pobaví, a to dost. Sice už si tedy nejsem jistý, zda jsme onehdá na kolejích nebyli ožralí, když jsme to sledovali (pokládám to spíše za pravděpodobné), ale vzpomínám si, že to naši skupinku erudovaných filmových fajnšmekrů vskutku nadchlo. Zejména některé scény jsou doslova nezapomenutelné. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první celovečerní horrorový snímek z Velké Británie, který byl natočen na kamery s vysokým rozlišením Sony HD. (Kubasino)

Související novinky

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

FUTURE GATE - Sci-fi Film Festival 2019

18.02.2019

6. ročník festivalu science fiction filmů a kultury letos v únoru a březnu postupně zavítá do 4 českých měst. Těšit se můžete na mezigalaktické novinky i legendy žánru, které si znovu vychutnáte na… (více)

Reklama

Reklama