Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Allegra, ve své nevyrovnanosti i nonkonformnosti roztomilá intelektuálka, typický produkt kosmopolitního New Yorku, hledá svou sexuální identitu. Nachází se v komplikované situaci. Je lesbička, miluje operu a Samanthu, ale Samantha už nemiluje ji a opouští ji. Nedaleko zase Grace miluje Philipa, mladého profesora filozofie, ale ten se s ní nechce oženit... Allegra napsala knihu a právě díky ní se setkává s Philipem. V kině se pak seznamuje s Grace, která si sem přišla poplakat při romantickém filmu. Klasický trojúhelník dostává nové úhly. Allegra je ve slepé uličce, obelhává přítelkyně Vivian a Nell o svém „prohřešku“ v orientaci. Zmítána rozporuplnými city se střídavě schází s dvojicí, jejíž rozpad uspíšila. Philip ani Grace samozřejmě nic netuší... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Maria Maggenti .. Lesbická variace Sexu ve městě, šmrnclá allenovskou ukecaností. Zkrátka sweet NY. Téma je zpracované velmi odlehčeně a s patřičnou dávkou nefalšovaného vtipu. Mezi místy těžkopádnou festivalovou nabídkou krásné, příjemné zpestření. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Tahle svěží komedie mi (v dobrém) připomínala populární seriál Sex ve městě. Má dobrý námět, vtipné dialogy a zajímavé a dobře zahrané postavy. Nejvíc humoru ovšem vyvolávali Thajci, v jejichž restauraci se hlavní hrdinka celkem pravidelně stravovala, a jejichž komentáře (v thajštině s titulky) neměly chybu. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Už mi to přijde skoro trapné, může se totiž zdát, že jsem mírný v hodnocení, protože tohle je za prosinec 2008 pátý mnou hodnocený film, a z toho čtvrtý, který má ode mne čtyři hvězdičky. Ale já si nepřipadám, že bych hodnotil nějak mírně, prostě mám asi štěstí na dobré filmy nebo toho příliš ke štěstí nepotřebuji. Dokonce jsem u tohoto filmu uvažoval o průměrných třech hvězdičkách, aby to nebylo tak nápadné, ale co mám dělat, když mně se to líbí a nejsem žádný filmový kritik, ale obyčejný filmový divák, který se na filmy rád kouká právě z pohledu diváka, a nikoliv kritika. Takže to jen taková malá obhajoba na začátek. Tenhle film považuji za velice povedený. Už jen to, že mě dokázal děj zaujmout, a že jsem z filmu téměř celou dobu nespustil oči, je jasná a neklamná známka toho, že film byl zajímavý. A určitou originalitu zde vidím taky, přece jen milostný trojúhelník muž, jeho snoubenka,a do toho lesbička Allegra, která si začne jak s oním mužem, tak s onou ženou, aniž by tušila, že oni dva jsou partneři, mezi kterými to neklape, takový trojúhelník jsem ve filmu ještě neviděl. A je to zároveň i docela vtipné a rozhodně velmi zajímavé. Co se týče děje, tak tam nemám téměř co vytknout, herecké výkony jsou kvalitní. A co si budeme pánové povídat, několik hezkých dívek se tu rozhodně našlo, a i díky nim stojí za to se na film podívat. Za sebe dávám čtyři hvězdičky. ()

Akaja 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná ukecaná komedie s krásnými lidmi a ujetým příběhem. Nejvíc se mi líbila postavy Nell v podání Tiny Benko, měla dostat víc prostoru! V porovnání s ostatními světovými komediemi s L tématem je Puccini pro začátečnice slabším dílkem, ale má několik opravdu podařených vtipů, ke kterým se budete chtít vrátit. ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Možná jsem prostě jen v neobvyklé náladě na romantické komedie, ale to, co jsem na začátku chtěla shlédnout jen kvůli Justinu Kirkovi z Angels in America, se mi líbí (do té míry, co jsem schopná porozumět v angličtině bez titulků). No, možná mi jen režisérka Maria Maggenti vážně sedí. P.S. Hlavní představitelka je vážně cute! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama