Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1688 a Londýn se podobá vřícímu kotli. Král Jakub II., proti němuž se pozvedla půlka národa, je svržen a lady Dona St. Columbová se svými dvěma dětmi opouští město, které už přestalo být bezpečné. Opouští zkorumpovanou zdegenerovanou londýnskou společnost a doufá, že najde klid a sama sebe na svém rodném panství v Cornwallu, které v jejích vzpomínkách zůstalo oázou míru a pohody v bouřlivém světě. Netuší, že jede vstříc největšímu dobrodružství svého života. Že se tu setká s mužem, jakého dosud nepoznala... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Ideálny film k činnosti ako lúpanie orechov, žehlenie, upratovanie a pod. Typická televíznosť z filmu trčí z každej diery, dialógy a herecké výkony sú torpídne a dopozerať sa to dá len z prinútenia... ()

chef 

všechny recenze uživatele

Ku filmom z TV produkcie mám vo všeobecnosti kladný vzťah, pretože ide väčšinou o filmy nevyžadujúce veľký rozpočet, ktoré sa zameriavajú zobrazovaniu vzťahov a citov v nenáročnom prostredí. Frenchman's Creek túto charakteristiku nesplňuje a zlyháva všade kde to čakáte aj napriek originálnemu námetu. Boje face to face, námorné bitky, aj obyčajné naháňanie srší neskutočnou prvoplánovosťou, filmárskou uponáhlanosťou a šmelinárstvom. Iba dodám že filmik som, pre úplné utvorenie obrazu, dopozeral v podstate z povinnosti. 55% ()

Reklama

Galerie (3)

Reklama

Reklama