Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V typické francouzské situační komedii zdědí mladá učitelka Franssou po své zesnulé pratetě padesát tisíc eur. Při rozhodování jak s nimi naložit dá na radu kamarádky, ve chvilkovém rozmaru opustí vše, co patřilo k jejímu šedému životu – byt, práci i přítele –, a peníze si odjede užít na slunnou Riviéru. Ubytuje se v luxusním hotelu v Cannes a brzy její pozornost upoutá výřečný, živelný Stéphane. Zprvu se jeví jako velký boháč a bonviván, Franssou však záhy zjistí, že ve skutečnosti jde o podvodníka, který se navíc nachází ve velmi svízelné situaci: do druhého dne musí splatit značný dluh. Franssou mu nabídne půjčku – ovšem s dvěma podmínkami: nazpět musí dostat sumu dvojnásobnou a do doby, než se tak stane, se od něho nehne ani na krok. Jejich vztah dlužníka a věřitele však pomalu přerůstá ve vzájemné zalíbení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Roztomilost, taková trošku nahlouplá, ale fascinoval mne naprosto pitomý zámožný pilot formule herce Cluzeta, který krásným způsobem nadbíhá krásné a znamenitě hrající Isabelle Carré. Dobrá komedie s lechtivými výstupy hlavní hrdinky. :-)) ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky? Bohapustá lež! Jedna hvězdička za komedii naprosto bez vtipu, která se s ,,typickou francouzskou situační komedií" potkala jen v oficiálním textu distributora tady na čsfd. Anebo možná že je ,,typická francouzská situační komedie" v žalostné krizi... Tak nějak... ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád ty francouzské "ukecané" komedie se spoustou více či méně "zábavných" a vtipných scének - takové ty taškařice.. Nicméně, todle mi celkem sedlo. Dialogy jsou celkem vtipné, situace zábavné. Není to ta komedie, kdy se doslova smějete, ale spíše pousmáváte a necháte se bavit. Utíká to velice rychle a pěkně se na to kouká a to hlavně na ústřední protagonistku - ta je opravdu k nakousnutí. Každopádně jsem byl překvapen, tyto typy francouzských komedií nemusím, ale tahle šla. Howgh! ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama