Reklama

Reklama

Jiná láska

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

První velká láska a první hluboké zklamání mohou mít různou podobu, ale bolest, jež je provází, bývá stejná. A nezáleží na tom, zda se milují partneři opačného, nebo stejného pohlaví. V Bukurešti na univerzitě se potkají dvě dívky a poté, co si Alex pronajme pokojík ve stejném domě, kde bydlí i Kiki s rodiči, se z nich stanou nerozlučné kamarádky. Alex je pilná studentka a poslušná dcera prostých rodičů z venkova, Kiki skrývá svou citovou nevyrovnanost za maskou teatrální výstřednosti. Chová v sobě i jakési podivné rodinné tajemství, probleskující v záchvatech žárlivosti jejího bratra Sandu. Když kamarádství přeroste v lásku, dívky zasáhne nelehké morální i citové dilema. Mají svým blízkým říci pravdu, nebo svou orientaci dál skrývat? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Jemný, skromný a na pohled příjemný malý film, který mi tak nějak zapadl do trojice se švédským "Zasraným Amalem" a britským "Mým létem lásky", začíná úsměvně a končí melancholicky. Český název odvádí od jádra: příběhu vládnou nikoli "jiné", nýbrž "nemocné" vztahy, ať už mezi sourozenci nebo mezi rodiči a dětmi, minulostí a přítomností Rumunska, jeho městem a venkovem... ()

tatopulos 

všechny recenze uživatele

Slabé. Na film jsem se vydržel dívat jedině díky krásné Marie Popistasu. Závěrečná scéna mezi "kamarádkami" ukazuje, co filmu chybělo. Závěrečné dialogy jsou dobře zahrané, je tam melancholie a "přirozené" emoce. Film nemá ani příliš komiky ani melancholie, neřeší žádné závažné problémy. "My holky se máme rády, co je víc" ? Po skončení jsem si řekl, že tady vlastně o nic nešlo. Takový Život Adele, to je jiná liga ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem vahal mezi ctyrmi a peti. Sirovy styl soucasnych rumunskych filmu nemusi nutne vyhovovat kazdemu, nicmene pro me osobne toto byl zatim nejlepsi film, jaky byl dosud na Dnech evropskeho filmu 2008 k videni. Kdyz nepocitam Armin ci California Dreaming, se kterymi jsem uz seznamen a ktere mohu take vrele doporucit. ()

Xardaxis odpad!

všechny recenze uživatele

Takový příběh snad nemůže vymyslet nikdo normální. Film ukáže etapu života mladé, úchylné a nevyrovnané dívky a pak skončí stejně, jako začal. ! SPOILER ! Z celého filmu si lze odnést pouze jediné - když se zamilujete do dívky, co má bratra, raději si nejprve zjistěte, jestli s ním náhodou i nechrápe. Mohlo by dojít k nepříjemnému překvapení, když mu pak dá před váma přednost. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama