Reklama

Reklama

Ofsajd

(festivalový název)
Krátkometrážní / Drama / Válečný / Sportovní
Izrael, 2006, 6 min

Obsahy(1)

Jedna hranice, čtyři fanouškové a finálový fotbalový zápas. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

easaque 

všechny recenze uživatele

3* Tento krutě sarkastický kraťas dokážete pochopit i bez překladu. Chápu co tím chtěl autor říct, ale nedokážu ho za to pochválit či zatratit, ale svou cenu si asi zaslouží. Proto čistě průměrná známka. Palestince a Izraelce dohromady stejně nikdo nedá ... [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: X /// ATMOSFÉRA: 3 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Skvělý krátkometrážní snímek o tom, jak velkým fenoménem na světě je fotbal a jak nesmyslná je jakákoli válka. Co běhání za kulatým nesmyslem dokáže skvěle sjednotit, to válka spolehlivě zlikviduje. Výtečný je i doprovodný fotbalový komentář, který ke konci dostal úplně jiný rozměr a přiměl mě k zamyšlení. Takhle nějak si představuji ideální kraťas. Dobrý nápad, povedené zpracování a výborně vypointovaná silná myšlenka. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Silno silne sarkastický krátkometrážny snímok o "futbale", ktorý dokáže spájať národy, no rozdeľovať ľudí. Ten záver je až natoľko krutý, že som nevedel či sa smiať alebo plakať. Skrátka "offside". ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama