Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snadný přístup k informacím je v dnešním světě každodenní samozřejmostí. Jakoukoli mezinárodní událost lze prožít v reálném čase a z pohodlí domácí pohovky. Jak jsou na tom ale ti, kteří žijí v nejodlehlejších koutech naší planety? Skutečně jsou zcela odtrženi od informací? Určitě pro ně není snadné opatřit si televizor nebo satelit. A přesto jsou tito lidé informováni o všem, co se dnes ve světě děje, zejména pokud jde o výkony jejich sportovních idolů. Jak si to dokážou zařídit? Těmi nejneuvěřitelnějšími způsoby, které chce právě tento film odhalit. V mongolské stepi, nigerijské poušti a v amazonském pralese sledujeme tři skupiny mužů. Tři klíčové skupiny protagonistů z opačných konců planety, odhodlaných podniknout všechno pro to, aby mohli zhlédnout důležitý fotbalový zápas mezi Německem a Brazílií na mistrovství světa 2002. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Bhútánský Pohár se mi na obdobné téma líbil více. Velké finále je sice zábavné, nabídne pár veselých epizodek, ale jinak je to takové.. strašně povrchní a klišovité. ()

Revo2sion 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá variace na téma "žijeme fotbalem"...čekal jsem více realistický charakter filmu než pokus o všemožné pobavení diváka (což se ale z poloviny případů povedlo). Minimálně příjemně oddechový film v hektickém festivalovém životě... ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama