Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

tron 

všechny recenze uživatele

„Dám za ňu všetko. Svoj život a aj váš.“ Zavrite Seagala do miestnosti a vyrobí vám na počkanie MacGyvera. Dva roky pred 96 hodinami si podobnú zápletku struhol aj on (podieľajúc sa i na scenári) v americko-britsko-rumunskej (wtf) koprodukcii. Ešte bez briadky a okuliarov. Výprava je hnusná a kasting jemne povedané nekvalitný. Našťastie je prítomná akcia, ktorá síce nie je bohvieaká, ale je jej veľa a je patrične brutálna, čo je u seagalovky vždy fajn. Imelda Stanuton o rok neskôr prijala ponuku zahrať si „ružovú“ učiteľku v sérii Harry Potter. Iritovala ma linka s parťáčkou v podaní Evy Pope, tak ale jasné, Seagal je samec a treba to svetu dať jasne najavo. S Michaelom Keuschom rok nato spráskal Úder z nebies. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já jsem na to koukal v autě, cestou do rakouských Alp s tím, že se pobavím, ale po cirka 40 minutách se z toho vyklubal děsně debilní příběh, během kterýho jsem měl co dělat, abych ho dojel do konce, protože tohle byla fakt síla. Stíny minulosti sice nejsou nic neobvyklého v roji filmů se Segalem, ale zase na druhou stranu, ta akce není taky zas až tak marná, je špatná, ale film samotný je špatnější, a za to Segal nemůže, nebo spíš může, ale jen za to, že si ten film vybral, možná dobře, že si ho vybral on, kdyby si ho vybral Van Damme, tak bych asi pobrečel :) tak ještě že mu ho přebral. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po case nastal cas znova vytrestat sa nejakou starsou Seagalovkou ku ktorej nemam komentar a pamätal som si z nej len ten jeden vybuch auta na zaciatku, ktory nam pustia viackrat zo vsetkych kamier s ktorymi ho natocili. A pokial by na neho divak behom filmu zabudol, tak sa dockame aj flashbacku v ktorom ho uvidime znova. Co sa tyka zapletky, tak je totalne nezazivna. Seagal tam ma nejaky bazmek k virusu o ktorom ani nevie a nejaka skupina mu unesie dceru, druha ho chce zabit, tretia zajat, atd. Proste dejova omacka je neznesitelna a bez pretacnia by som sa konca nedozil. Plusom tohto filmu je, ze Seagal tu ma regulernu hlavnu ulohu. V roku 2016 je uz nieco take velka rarita. A ked uz dej stoji za hovno, tak sa prekvapivo Seagal este snazil v bitkach v ktorych predviedol par svojich klasickych chvatov, Ukazal, ze ma stale bleskove a silne ruky, povykrucal a polamal ruky superom a prekvapivo v bitkach dost casto pouziva kopy, takze superov odkopava jak futbalove lopty. Kvalita prevedenia na stare klasiky nema, ale oproti sucasnosti to je stale este pozeratelne. Seagal uz tu ma fakt dost velku nadvahu a ani vyber oblecenia sa velmi nevydaril, ale aspon v bitkach este vzbudzuje respekt. Okrem bitiek tu je este par mizernych prestreliek a jedna nahanacka natocena rozheganou kamerou. Nepôsobi neprehladne ale vyzera to neprijemne. V tej nahanacke ma zaujalo aspon par kaskaderskych kuskov ako ked chlapik skoci z motorky na auto atd. Nic extra ale aspon daco zaujimave. Takisto sa tu prekvapivo nachadza skutocna helikoptera. Nieco take si nemohli dovolit ani v Expendables 3. Akurat v scene, ked vybuchne je pouzity neuveritelne komicky CGI trik, takze po vybuchu sa rozpadne na male kusy jak keby bola z lega. Takisto ma este strasne pobavil trening na zaciatku v ktorom Seagal predvedie techniku samovyjedajuceho sa melonu. Seagal buchne do melonu a po jeho otoceni mu chyba cast, ale ta chybajuca cast nikde nie je. Takze vysledkom je film, ktory sa pre hardcore fandov oplati preklikat kvôli sem tam slusnemu chvatu alebo kaskaderskemu kusku ale bez pretacania to je nepozeratelne a pre normalnych ludi k neprezitiu. Ja, Waco a spol,. ale nie sme normalni ludia. :)) 2/10. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film kde se objevuje Rumunsko a rumunští herci. No, ale v tomhle filmu mi to moc nepřekáží. Film je napínavej a akčí od začátku do konce. Má dobrou hudbu, akčních scén je tu dost, i dost soubojů. Na začátku skvělý tréning kde Seagal ukazuje své bojové umění. Záporné postavy mě moc nezaujmnou, ale potěší třeba role Imeldy Staunton. 90% = ***** ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Chvilku to vypadalo na Steveho návrat v celkem slušné formě. Stevemu to totiž v akčních sekvencích mlátilo jako za mlada (dubléra pro akční scény nechal totiž doma) a vůbec se neměl za co stydět. Propracovaná choreografie a velmi pěkně natočené, střihem nezkažené akční momenty. Se Stevem dorazila ale i bohužel "zabijácká" stopáž, šíleně "šitojzní" příběh a naprosto amatérský scénář, který "sejmul" Steveho výkon (na) tři, právem zasloužené, hvězdy! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)
  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)
  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)

Reklama

Reklama