Reklama

Reklama

Stíny minulosti

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Steven Seagal se představuje v hlavní roli thrilleru, který vám rozpumpuje krev. Bývalý agent CIA musí rozmotat nebezpečnou síť mezinárodní špionáže, aby zachránil svou dceru a zabránil cestě vražedného viru do rukou nepřítele! Když falešní agenti CIA propašují smrtící virus za hranice Spojených států a jako kurýra zneužijí bývalého zpravodajského důstojníka Jacka Fostera (Seagal), nikdo z nich ještě neví, jaký běs rozpoutávají! Jack, aniž by tušil o plánu, do kterého se zapletl, bere svou dceru na dovolenou do Evropy, kde ji však unáší záhadný cizí agent. Aby svou dceru zachránil a dopadnul její únosce, musí se Jack vydat do temného světa mezinárodních špionů, kde na nepřítele narazíte na každém rohu, a kde po vás mohou zničehonic jít i přátelé! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Film kde se objevuje Rumunsko a rumunští herci. No, ale v tomhle filmu mi to moc nepřekáží. Film je napínavej a akčí od začátku do konce. Má dobrou hudbu, akčních scén je tu dost, i dost soubojů. Na začátku skvělý tréning kde Seagal ukazuje své bojové umění. Záporné postavy mě moc nezaujmnou, ale potěší třeba role Imeldy Staunton. 90% = ***** ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Keby som nevidel úvodných päť a posledné tri minútky (prečo si nemohli odpustiť ten dementne vyzerajúci, trápny trik, keď po údere záporák letí na celú halu?!), žasol by som. Stevenovi ale konečne dopriali pár poriadnych man-to-man záležitostí a už som prestával veriť, že niečo podobné ešte niekedy predvedie. Navyše po piatich (!) rokoch som si počas celého filmu nepomyslel, aké má sadlo. To preto, lebo konečne vyzerá k svetu. Naozaj ma tento film milo prekvapil. Ako jasné Béčko. O tom niet pochýb. No konečne pozerateľné! 60%. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po case nastal cas znova vytrestat sa nejakou starsou Seagalovkou ku ktorej nemam komentar a pamätal som si z nej len ten jeden vybuch auta na zaciatku, ktory nam pustia viackrat zo vsetkych kamier s ktorymi ho natocili. A pokial by na neho divak behom filmu zabudol, tak sa dockame aj flashbacku v ktorom ho uvidime znova. Co sa tyka zapletky, tak je totalne nezazivna. Seagal tam ma nejaky bazmek k virusu o ktorom ani nevie a nejaka skupina mu unesie dceru, druha ho chce zabit, tretia zajat, atd. Proste dejova omacka je neznesitelna a bez pretacnia by som sa konca nedozil. Plusom tohto filmu je, ze Seagal tu ma regulernu hlavnu ulohu. V roku 2016 je uz nieco take velka rarita. A ked uz dej stoji za hovno, tak sa prekvapivo Seagal este snazil v bitkach v ktorych predviedol par svojich klasickych chvatov, Ukazal, ze ma stale bleskove a silne ruky, povykrucal a polamal ruky superom a prekvapivo v bitkach dost casto pouziva kopy, takze superov odkopava jak futbalove lopty. Kvalita prevedenia na stare klasiky nema, ale oproti sucasnosti to je stale este pozeratelne. Seagal uz tu ma fakt dost velku nadvahu a ani vyber oblecenia sa velmi nevydaril, ale aspon v bitkach este vzbudzuje respekt. Okrem bitiek tu je este par mizernych prestreliek a jedna nahanacka natocena rozheganou kamerou. Nepôsobi neprehladne ale vyzera to neprijemne. V tej nahanacke ma zaujalo aspon par kaskaderskych kuskov ako ked chlapik skoci z motorky na auto atd. Nic extra ale aspon daco zaujimave. Takisto sa tu prekvapivo nachadza skutocna helikoptera. Nieco take si nemohli dovolit ani v Expendables 3. Akurat v scene, ked vybuchne je pouzity neuveritelne komicky CGI trik, takze po vybuchu sa rozpadne na male kusy jak keby bola z lega. Takisto ma este strasne pobavil trening na zaciatku v ktorom Seagal predvedie techniku samovyjedajuceho sa melonu. Seagal buchne do melonu a po jeho otoceni mu chyba cast, ale ta chybajuca cast nikde nie je. Takze vysledkom je film, ktory sa pre hardcore fandov oplati preklikat kvôli sem tam slusnemu chvatu alebo kaskaderskemu kusku ale bez pretacania to je nepozeratelne a pre normalnych ludi k neprezitiu. Ja, Waco a spol,. ale nie sme normalni ludia. :)) 2/10. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

....ať už dělá co dělá, z Béčko-céčkového bahna se prostě nevyhrabe!!!!!!!...je tady další dílko, které vše jen stoprocentně potvrzuje!!!!!!!!...vrhneme se na souboje:..neni jich tady mnoho, nebo jsou spíše roztroušené do menších ( facka a konec)!!!..je tady jenom jeden ( teď nemyslim ten ve tmě na začátku s obří mandarinkou :) větší a Steven je vidět v celé parádě, a je vidět, že s pohyblivostí zas tak špatně na tom neni!!!!...ale neuvěřitelně zaráží jeho dublování ve věcech jako je obyčejný běh k autu, z auta, chvílema i chůze se mi zdála divná, vše je samozřejmě snímáno tak abychom nepoznali, že Steven už dávno sedí v mekáči!!!, tzn. od pasu dolu, nebo z dálky a nebo ze zadu!!!!, teď něco ke střílení:..akce je dost( tim nemyslim že je dobrá ), k tomu přičteme dva výbuchy ( jeden je super natočený a druhý je neuvěřitelně odfláklej, prostě Playstation 1)!!! takže plusy: trocha atmosféry, jeden cool výbuch, v soubojích je Seagal vidět, a je tady v celku povedená scéna, kdy se chová jako skautík MacGyver!! takže mínusy: neuvěřitelná céčko-béčkovost, malej rospočet, slabí záporáci, špatný triky, žádní herci, dublování hlavní ,,hvězdy,,!!! ...dvě hvězdičky jsou tak akorát dost!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal patříval dlouhou dobu mezi moje oblíbence. Než se z něho stala chodící bečka sádla, co máchá jenom rukama a začal hrát v ultra levných sračkách. Tenhle film už taky patří spíše do těch hodně průměrných – lehce podprůměrných. Ale pořád nám je zde nabídnuto alespoň několik zajímavých bojových scén a přestřelek. Úvodní výroba zbraní z gramofonu a trubky byla směšná, nicméně postupem času se to zlepšovalo. Scénář samotný žádná velká sláva, návštěva v rumunském striptýzovém baru mohla být delší, sám jedu v červenci do Bukurešti a Brasova, tak možná do nějakého ze zvědavosti zavítám…Eva Pope byla v té době celkem pohledná baba a rozhodně se na ní dívalo lépe, než na směšné sestřelení helikoptéry a digitální výbuch. 40% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Když Jack Foster (Steven Seagal) zastřelí dva zkorumpované policisty, jednoho trefí do hlavy a druhého do ramene a způsobí mu průstřel skrz tělo s velkým otvorem na zádech. V dalším záběru má však policista záda nepoškozená. (rublik05)
  • Po bojové scéně v restauraci (koupelna), Jack (Steven Seagal) odhalí jeho domovský stát, který je Michigan, kde žije ve skutečnosti i Steven Seagal. (ČSFD)
  • Po tom čo taxikárka vyzve pasažierku, aby sa pripútala tak aj spraví. Lenže v momente kedy sa dievča skrčí pred streľbou už pás nemá. (johnsnow)

Reklama

Reklama