Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partě přátel se do ruky dostane tajuplná hra Mamba, která slibuje splnění jakéhokoli přání výherci. Vyhrát hru ale není tak jednoduché. Pokud se dostanete na špatné políčko, musíte si vytáhnout kartu, na které je napsané, zda-li jste prohráli. Těm nešťastníkům, kteří prohráli, rovnou karta ve verších prozradí, jakým způsobem zahynou. Dva přeživší hrdinové ale nemají starosti jenom kvůli výhře, musí se vypořádat i s policejním detektivem, který chce hru získat. (-Bomba-)

(více)

Recenze (34)

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Amíci a Španělé? No z této spolupráce jsem měla trochu smíšené pocity a proto jsem se do shlédnutí tohoto kousku zrovna moc nehrnula, ani místní hodnocení mě nijak neokouzlilo ale konečně jsem po dlouhé době dostala od hororu o mnoho více než jsem čekala. Skvělá atmosféra, žádná "prázdná" místa, povedené efety a hlavní hrdina kterého bych si bez váhání vzala domů :-) Tajemné, napínavé no prostě super podívaná. 80% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film měl zaujal podle obsahu.Říkal jsem si hororový Jumanji,proč ne to by mohlo být zajímavý.A ono přirovnání k Jumanji Nebo Final Destination(jak mnozí uvádějí) je opravdu namístě.Jde o hru zvanou MAMBA pocházející z dob španělský inkvizice,která přináší smrt.Kdybych hodnotil v rámci SyFy dám určitě 5 hvězd.Určitě nejlepší film spadající pod sračkoidní SyFy.Mínusem jsou otřesný digitální efekty(,snad ještě ti krabi ujdou) a nevýrazní herci kterým opět kraluje herecky impotentní Eliza Dushku která si vystačí s jedním výrazem(max dvěma) na celej film.No a ten konec byl taky hodně špatnej.Nevýraznej,odfláklej a hlavně 1000krát viděnej.Na SyFy nadstandart jinak průměr.Ale nelituju,že jsem viděl.Ba naopak věřím,že lidi co se dokážou povznést nad horší efekty a dokážou přistoupit na tuhle hru se můžou královsky bavit.Vae Victis..... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že scénárista jednoho večera svým dětem pouštěl Jumanji, nějak se do toho zakoukal a vzalo ho to natolik, že si řekl, že by horrorová verze nemusela být špatná. A tak ji, hned jak poslal děti vyčůrat a spát, během dvou hodin napsal. Jako ono to není špatné, má to své světlé stránky (některá úmrtí, kupodivu vcelku sympatické postavy), ale má to i spoustu temných stránek (levné digitální triky, velmi jednoduchý příběh) a úplně ten nejjednodušší, nejvíce se nabízející konec, který strašně nesnáším, právě proto, že je tak jednoduchý, podbízivý a předvídatelný. Ono ten scénárista byl už před tou půlnocí, kdy příběh dopisoval, asi už docela ospalý a tak to chtěl zakončit co jak nejrychleji a nejjednodušeji. Jednoduchý příběh bych tomu i odpustil, ale díky těm trikům a závěru se u mě film nevyšplhá ani na průměr. ()

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Že je to podobné Jumanji a Final Destination ? Ano ! námět je opravdu dobrý, spojuje tyto dva filmy do sebe a právě proto jsem byl v naději a na film si udělal čas.. výsledek ? no takže, filmařsky absolutně nezvládnuté, naprostá amatérština, která by se možná hodila jako závěrečná práce na filmové škole !!!! Nezáživné, nenapínavé, o efektech alias černých hadech nemluvím, z herců se mi chtělo zvracet (s vyjímkou Elizy Dushku), kamera naprosto děsivá.. no kdybych měl vše komentovat, tak bych napsal slohovku ..nicméně .. po 30 minutách filmu, jsem se nemohl dočkat konce (který musí být hned všem jasný :D) dokoukal jsem film už jen proto aby se mi potvrdilo jasné céčko, a potvrdilo !! Hodnocení : zlaté béčkové horory, jako třeba Pach krve no a snad i takový podprůměrný Bazén mi přišel lepší.. takže když to shrnu .. výborný jen námět a prostředí Španělska, jinak vše katastrofa - výbuch !! obrovské zklamání, ztráta 88 minut mého života - 12 % za dobrý nápad a celkem slušných prvních 30 minut filmu !! ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší hra, než taková Ouija a dosti to připomíná Jumanji. Postavy jsou na přes držku jako ve všech těchto filmech, ale naštěstí ty nejotravnější rychle stihne funus. Asi se nedá úplně hovořit o hororu, neboť veškerá úmrtí ničím nenadchnou a nejsou ani originální, ani drsná. Hodně tomu škodí i amatérský vizuál a příšerné vizuální efekty, před kterými doporučuji zavírat oči. Když to vezmu kolem a kolem, tak mě pasáže kolem postav bavily více, než tam kde se objevuje smrt a s přibývajícím časem to nakonec příjemně utíká.......5/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Hra Mamba by měla pocházet ze španělska 15. století, ale text na kartách a hrací desce je v angličtině, částěčně v latiny. (Agita)

Související novinky

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama