Reklama

Reklama

Kevin Sorbo (TV seriál “Herkules”) se představuje v hlavní roli pokračování veleúspěšného akčního filmu Kráčející skála o hrdinovi, který ve svém rodném městě bere spravedlnost do svých rukou. Nick (Sorbo) se vrací do svého rodiště poté, co jeho otec a místní šerif v jedné osobě za nevyjasněných okolností zahynul při automobilové nehodě. Brzy odhaluje, že přívětivé místo, které si pamatuje z dob svého dětství, je teď ovládáno násilnickým gangem. Gangsteři zastrašují místní obyvatele a nevybíravými metodami je nutí k odprodeji jejich majetku. S pomocí agenta FBI a několika starých přátel se Nick stává novým šerifem, který udělá vše pro to, aby gang a jeho brutálního šéfa zničil a ve městě znovu nastolil pořádek. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (59)

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Absolútne chabý pokus o napodobnenie prvého dielu ktorý síce nebol na Oscara ale určite to nebol odpad. Tuná (ak ste film pozorne sledovali) sa nachádza kopec chýb, kopec nudných dialógov a kopec trapošín ktoré nemajú z realitou nič spoločné! Fakt film " o ktorý by som ani bicykel neoprel" /19%/ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvá časť "Walking Tall" sa mi ani trocha nepáčila. No a pokračovanie sa nesie presne v tom istom duchu. Návrat strateného syna do rodného mestečka, aby tam zjednal poriadok s bandou miestnych buranov. Ale predsa len je to lepšie ako úvodný film. Najmä preto, že došlo ku zmene v obsadení hlavnej úlohy. Nesympatický wrestler The Rock bol nahradený omnoho skúsenejším Kevinom Sorbom. Totálne akčné béčko. ** ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

No tak to né! Kevine tohle mělo být pokráčování úspěšné jedničky?! Vždyt to nesahalo ani po kotníky! J epravda že po hodině se konečně něco začlo odehrávat, ale i tak veliké zklamání a ani nevím zda koukat na trojku?! Možná bych nebyl tak zklamanej, kdyby se nejednalo o pokračování, ale neslo to jinej název, to by pak možná stálo i za 3* ale takhle prostě ne! ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Největší chyba Kráčející skály 2 je jednoznačně v tom, že se snaží hrát si na akční film, i když jím očividně není. Sorbo je sice sympaťák, ale je to přece jen MODEL a ne akční hrdina!!! Za celou dobu taky rozbije držku jen asi třem lidem, plus další dva oddělá brokovkou, což je na akční film sakra málo a po téhle stránce ho strčí do kapsy kdejaká blbá neměcká detektivka. Sorbově "akční (ne)schopnosti" se bohužel musela podřídit i jinak velmi slušná režie, která v bitkách totálně padá na hubu a připomíná spíš videoklip Backstreet boys. Ve zbytku děje se toho zase až tak moc zádadního nestane, většinou jen někdo na někoho dělá ramena a i když je hlavní záporák docela slušný, nemusel by zrovna vypadat jako by včera vylezl ze střední školy. Kevin Sorbo si konečně našel nějaké to místo na život ve filmovém průmyslu a kdo ví, třeba se nám z něj stane nový král "direct to video" filmů. Jenom už prosím ne s žádnou další Kráčející skálou! ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Priam na zvracanie pôsobí americky bar s pivom s alkoholom 1 % za 6 dolárov. Brutálne nesympaticky Sorbo nie je zásluhou odpudivej réžie žiadnou skalou, ledaže nejakým prachom, šutrom, pieskom za vašimi nohami. O pocitoch skaly, neústupčivosti alebo nebodaj osudu nemôže byt reči, a aj ta zábava nie nič, co by reálneho diváka malo nadchnúť. Odpudivá rezia v mizernom prostredí bez ústredného motívu a sympatického rozdelenia medzi dobro a zlo. ( videné 21.3.2020, Dajto archív) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • V jednej z posledných scén postrelia hlavného hrdinu do nohy, no vôbec na ňom v nasledujúcich záberoch nebadať, že by na ňu kríval. (BoncheR)
  • Dej sa odohráva vo Fergusone, fiktívnom meste Kitsap County vo Washington Cascades. (Zeker)

Související novinky

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (více)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (více)

Reklama

Reklama