Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zažijte nekonečné napětí s Christianem Slaterem (Interview s upírem, Pravdivá romance) v roli Michaela Griffina, který se po aplikaci experimentálního séra stává neviditelným zabijákem a nedobrovolně nad sebou ztrácí kontrolu. Propadá stále většímu šílenství a pomalu ve velkých bolestech umírá. Maggie Dalton (Laura Regan - Vyvolený), krásná a nadaná bioložka, je jediná osoba, která ho může udržet naživu. Ale když ji vláda využije jako návnadu ke Griffinově dopadení a sama se tak ocitne v ohrožení, nezbývá jí než se obrátit na Franka Turnera (Peter Facinelli – Král Škorpion), detektiva z oddělení vražd policie v Seattlu a požádat ho o ochranu. Griffin je však stále blíže smrti i naprostému zešílení a Turnerovi tak zbývá jediná možnost, jak Maggie zachránit. Musí sám sobě aplikovat sérum neviditelnosti a stát se také mužem bez stínu. Dvojnásobná porce akce, dvojnásobné vzrušení a dvojnásobná hrůza – to vše vás čeká v závěrečném velkolepém souboji, ve kterém se oba muži bez stínu utkají proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

chelsea17 

všechny recenze uživatele

Klasická pokračování, která většinou nic nepřinesou. Premiérový díl měl úroveň a byl ještě čímsi originální a se slušným scénářem,ale tohle je urážka. Žádnou zajímavou pasáž jsem neobjevil a vše bylo moc naivní. Navíc ten závěr byl strašlivý. Snad se neplánuje další pokračování, to bych už asi nepřežil. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ještě mnohem béčkovější a mozkovýplachovější než jednička, ale to snad není velké překvapení, protože se jedná o videofilm. Fádní scénář rezignoval na nějaký propracovanější příběh a těží v podstatě jen z atraktivity svého leitmotivu, kterým je pobíhání neviditelného zabijáka a jeho řádění. Taky triková stránka je oproti prvnímu dílu dost ubohá. Ale nemůžu si pomoct - mám takovéhle filmy prostě rád a baví mě. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle pokračování skvělého sci-fi spadlo do rukou neznámého režiséra, který to úplně pohřbil a natočil stokrát omletou historku o poldovi, chránícím krásnou vědkyni před nezastavitelným zabijákem. Neviditelnost je nevyužitá jinak než pro pár blbých bitek, všechny zajímavé vraždy jsou mimo kameru (tráááápnýýýý), návaznost na jedničku nulová, efekty nulové (proměna je natočená rychlými střihy, aby nebylo nic vidět), postavy o ničem. Není to sice úplně totální průser, jen zoufalá televizní rutina. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Těžké béčko s nulovým scénářem a sympatickým chraplákem Christiana Slatera, který svou tvář ukáže jen v několika málo minutách. Nulová originalita je celkem příjemná ve své přiznané tuposti a jednoduchosti, herci neštvou, nesmí chybět nějaká ta malá konspirační historka a pár docela solidních mrtvol. A především to má velice slušné tempo a na to, že je to D2V, i docela slušné efekty. Prostě jednoduché béčko, které za těch pár kaček během deštivého dne i docela potěší... ()

hero_bk 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně marný, jak bych čekal podle hodnocení, ale chybělo tomu docela hodně věcí, co měla jednička, atmosféra tam sice trošičku byla, ale nebyla tak dobrá jako v jedničce, stejně jako napětí a efekty. Dá se říct, že naprosto zbytečné pokračování, protože se vlastně ani nejedná o pokračování. Tady ty volný pokračování, který nemají s předchozím dílem vůbec nic společnýho stojí většinou za velký kulový. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama