Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Túto sériu mlátičiek som videl presne v opačnom poradí. Najprv tretí, teraz druhý, ale k prvému sa asi nedostanem. Podobné "B" filmy len málokedy prerazia a svoj boom zažili v 80-90 rokoch. Napriek prepracovaným, ale nereálnym bitkám v ringu mi to zďaleka nedalo toľko ako napr. Krvavý šport s JCVD. Ten mal sympatických hrdinov, dobrého záporáka, atmosféru a soundtrack, ktorý môžem počúvať i dnes. Komu mám fandiť tu? Namyslenému Boykovi? Zachmúrenému negrovi, ktorý si myslí, že je majster sveta? Film je plný klišé, ktoré som videl už najmenej 100x niekde inde. Akou takou ozdobou ostávajú aspoň tie súboje a tak trochu i tá ruská väznica, hoci ani to už dnes nie je nič výnimočné. Tretí diel je o niečo lepší, hlavne preto, že Boyka už nie je hajzlík. Z podobných filmov som vyrástol a keď si pamätám, tak ani v puberte som sa z nich nešiel zblázniť. Taký Warrior to je iná káva...60%. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Hodnocení celkem vysoké, ale já nebudu tak štědrý. Akční bojovka je to dobrá, od krvavého sportu a podobných od Van Damma snad první arénovka co jsem za posledních 5 let viděl. Dva hlavní bijci mají nabušíno jak ďábel a řež je to ukrutná. Ale děj je v koncích a poslední bitka mohla mít taky lepší závěr. Rozhodně oproti prvnímu dílu se Snipesem je to výš, ale i tak to na mě působí spíš průměrně. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra, změnila i celkový styl filmu a z béčkové "osmdesátky" se stal moderní akčňák. Ještě se nejedná o takovou nabušenou jízdu, jakou přinesl třetí díl, ale v rámci akčních bojovek se jedná o velice slušné dílo se směšným příběhem a ještě směšnějšími hereckými výkony, ale zato povedenou akcí. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být nástupce Bruce Lee, Van Damma a dalších, tak asi přestanu tenhle žánr sledovat... Příběh je tak neuvěřitelně stupidní a předvídatelný, že strčí do kapsy i akční béčka z 80. let. Vím, že to nejspíš měl být záměr, ale to by se to nesmělo tvářit tak neskutečně vážně. Kromě toho bojové scény jsou okatě digitální a kompletně nereálné, takže si Neporazitelného příliš neužijí ani fanoušci karate filmů. ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Úžasná vězeňská rubačka, která oživuje ringové klasiky 80. let. Oba hlavní představitelé, jak Michael Jai, tak Scott Adkins podávají neuvěřitelné výkony v oblasti svých fyzických schopností a dovedností. Většinou je zde na čsfd vyzdvihován Adkins, ale Michael Jai je také excelentní. Podává bojový výkon dle scénáře - boxerskou hvězdu, narozdíl od Adkinse, který hraje absolutně všestranného bojového "ďábla". Michael Jai je navíc sympaťák a ve filmu vyloženě vystupuje z pozadí průměrných herců jako jasná hvězda s neuvěřitelným charismatem. Strašně rád bych dal filmu plný počet hvězdiček, ale nemohu ze dvou důvodů. Jednak má opravdu příšerný scénář i děj, který jen slepuje jednotlivé akce mezi sebou a je skutečně pitomý. Ale to by se dalo v pohodě zkousnout, kdyby film obsahoval více ringových soubojů. Těch je zde opravdu málo, a tak spíše divák stále sleduje týrání nezlomného Michale Jaie dozorci. Ale tohle si mohli tvůrci odpustit a přidat raději nějaké souboje, od toho tu máme jiné filmy, ať už klasické vězeňské drama se Slyem "Kriminál" nebo Van Dammovo "Peklo". Každopádně, souboje jsou absolutní špička a opravdu se vyrovnají i vrcholu, který předvádí Tony Jaa. Něco takového se skutečně nevidí, v tomhle film dalekosáhle přesahuje zatím vše viděné a zastavuje se až u základních kultů jimiž jsou bojové scény ve filmech Bruce Leeho a Tonyho Jaa... /80%/ ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Herec Scott Adkins během natáčení akrobatických scén nepoužíval jistíci provazy. (karloskiller)
  • Televízna moderátorka Maria Alonso, ktorá sa na pár sekúnd objavuje na začiatku filmu, keď informuje o zadržaní protagonistu, je v skutočnosti známa bulharská speváčka a skladateľka Maria Ilieva. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama