Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 2

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (382)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White a Scott Adkins ukázali, že je možné ze série "Neporazitelný" vytřískat mnohem více, než se povedlo prvnímu filmu. Oba titulní herci jsou skvělou volbou a jejich zápasení je prostě drsné, plné adrenalinu. Scott je zde hnusák, ale přesně to bylo potřeba. Vrcholem skoro není ani samotný zápas, ale to mezitím. ()

arie 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná spomienka na akčné snímky 80. rokov. Príbeh je, samozrejme, jednoduchý a taktiež od snímky nečakajte žiadnu originalitu, no myslím si, že pre divákov tohto žánrového kúsku bude najdôležitejšia akcia a tá je zvládnutá brilantne. Skvelá choreografia bojových scén v kombinácii s charizmatickými a pre akčnú snímku vynikajúco typovo vybratými hercami sú hlavným plusom filmu, ktorý podľa môjho subjektívneho názoru jednoznačne prekonáva známejší a hviezdnejšie obsadení prvý diel. Ak ste v mladosti milovali snímky ako Krvavý šport či Kickboxer, tento film vám môžem len odporučiť. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nestáva sa často, že nejaký film vo svojom pokračovaní predčí svojho predchodcu. Michael Jai White a Scott Adkins z tohto vyrobili neobyčajný film, ktorý stál ozaj za to, možno až na ten naivný koniec, Američan by totiž niečo také nenechal len tak. Akcia riadna, psychológia v norme, symboly taktiež. Keďže sa to odohráva vo väznici, násilnosť tomu nemožno vyčítať, keď som to tak sledoval, bolo to dosť rozumné, akurát trochu jednoduché, len tie veci ako starý ruský poradca a narkoman, čo sľubuje a klame, či potýčka na dvore, neboli veľmi prepracované. Rusi asi z tohto ďalšieho amerického rypnutia neboli veľmi nadšení, ale keďže realitu poznáme, možno to bolo skôr len iné a nie prehnané. Veľmi obstojný akčný film. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Niekedy percentá (momentálne 73%) na CSFD nechápem a toto je jeden z tých prípadov. Táto boxerská väzeňská dvoječka tu má omnoho viac percent, ako jej o čosi kvalitnejší predchodca. Na drsnejšie urobené súboje vo väzení, kde sa ide v štýle ultimate fighting sú plné záberov robených na lacný prvý dojem a celý film nejde o nič iné, len ako si Bojka s Georgeom si v zapšklom ruskom väzení pomerajú, kto má dlhší pipík... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +namakaní soupeři, hodně krve, dobré prostředí, postavy a zápletka, konec -mohla být klidně ještě výraznější hudba/// Konečně zase jednou zdařilí boxersko-vězeňský film. Vůbec jsem neměl pocit, že by bylo něco vycucané z prstu, všechno do sebe krásně zapadalo. Jistá podobnost s předelším dílem je. Minimálně koncept, ale vše ostatní se zdá být hodně originální, jiné. A hlavně ve filmu je vytvořena dobrá atmosféra, adrenalin, krev, souboje, prostě vše co k podobnému filmu patří. Michael Jai White je nadmíru charismatický a budete mu fandit. Mírně mi to připomělo Van Dammovo Peklo./// Celkem 77%/// ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Veľká časť filmu sa natáčala v skutočnom väzení v bulharskom meste Vratsa. (m.a.t.o.)
  • Scott Adkins (Boyka) povedal, že kvôli vyššej hmotnosti boli preňho bojové scény, v ktorých musel robiť saltá a rotácie veľmi náročné. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama