Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (382)

klerik 

všechny recenze uživatele

Rovnaká blbosť ako bol napr. ONG-BAK. Ale do čias KICKOBOXERA či ROCKYHO IV som takéto nadšenie pri súboji či tréningu nezažil. Úžasné veci, úžasné nápady, skvelá kamera. Väzenské bojové filmy PEKLO a NEPORAZITEĽNÝ chceli byť niečím podobným, ale ostali v „inej“ kategórii. Scenár jasne hovorí, kto je „ten dobrý“ ale film ako celok má rovnaký efekt ako prvý KARATE TIGER – je to „záporáková“ exhibícia... a berie dych... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +namakaní soupeři, hodně krve, dobré prostředí, postavy a zápletka, konec -mohla být klidně ještě výraznější hudba/// Konečně zase jednou zdařilí boxersko-vězeňský film. Vůbec jsem neměl pocit, že by bylo něco vycucané z prstu, všechno do sebe krásně zapadalo. Jistá podobnost s předelším dílem je. Minimálně koncept, ale vše ostatní se zdá být hodně originální, jiné. A hlavně ve filmu je vytvořena dobrá atmosféra, adrenalin, krev, souboje, prostě vše co k podobnému filmu patří. Michael Jai White je nadmíru charismatický a budete mu fandit. Mírně mi to připomělo Van Dammovo Peklo./// Celkem 77%/// ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby za predaj DVD v USA $8,317,189 //počet predaných kusov 702,857║ Taký Americký sen/ rozprávka tipu Rocky 4 ale prečo nie občas si treba zaspomínať na klasické akčné "báchorky" ako z 80.rokov, veď má to spád, slušnú akciu, či trošku napätia a fajn bijca Michaela Jai Whitea. Akčná oddychovka čo ponúkne prehľadné súboje a to mám ja moc rád. /55%/ ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak takto nejak som si predstavoval, že mala vyzerať už jednotka. Bohužiaľ. Nijak zvlášť avizované pokračovanie je na prekvapenie okrem zvučnejšieho hereckého ansámblu vo všetkom lepšia. Bojová choreografia, dej, herci v hlavných úlohách predvádzajú ozaj peknú kondičku. Zábery sa spomaľujú, zrýchľujú a nič nepokazí ani finále kde sa bývalí boxerský šampión musí prispôsobiť pravidlám väzenského boja, ktorý oficiálne pravidlá boxu ignoruje a naviac miestny šampión je vlastne obratný kickboxer. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Slušné béčko, které stojí hlavně na vynikajících bojových scénách. Jsou výborně a přehledně natočené a Scott Adkins je nejlepší mlátička poslední doby. To už tomu potom člověk odpustí i tu ohranou zápletku a místy nudné dialogy a pasáže, ve kterých se Michael Jai White (taky docela dobrá mlátička) snaží hrát, což mu moc nejde. Jako akční oddechovka to ale mile potěší. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Bojovou choreografii filmu vymysleli Scott Adkins (Yuri Boyka) a Michael Jai White (George Chambers). Typický kop, který ve filmu předvádí Yuri Boyka, se nazývá Guyver kick a vymyslel ho sám Adkins. (Sufferer)
  • Televízna moderátorka Maria Alonso, ktorá sa na pár sekúnd objavuje na začiatku filmu, keď informuje o zadržaní protagonistu, je v skutočnosti známa bulharská speváčka a skladateľka Maria Ilieva. (Real Tom Hardy)
  • Scott Adkins (Boyka) povedal, že kvôli vyššej hmotnosti boli preňho bojové scény, v ktorých musel robiť saltá a rotácie veľmi náročné. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno