Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (382)

H34D 

všechny recenze uživatele

Scenárista se asi zapomněl v 80. letech a tak se dočkáme klasického příběhu s křivě obviněným klaďasem a extrémním záporákem bez kousku srdce. Co však i v takovém ději funguje překvapivě dobře je atmosféra studeného a bezútěšného vězení, o kousek horší je to s emocionálními scénámi, v momentě nástupu vězňů na dvůr jsem jen s úsměvem čekal, kdy někdo zařve "I am Spartacus!" Ale budiž. Ještě horší je to s patetickým závěrem a vůbec tím, jak je každý až směšně drsný, charaktery jsou ploché. Teď ale to hlavní - akce, kontaktní souboje jsou naprosto famózní, z každého úderu je cítit ladnost, přesnost a síla, bojovníci předvádějí vskutku neuvěřitelné kreace... Po této stránce špičková lahůdka. 7/10 ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Divák se u tohoto snímku nenudí, protože stále se tu něco děje. Prostředí se snaží mít atmosféru a docela se to i daří. Děj je triviální a přímočarý. Bojové scény fanouška MMA potěší, ovšem vše je tu tak krásně čitelné, průhledné a předvídatelné, že pocit, že tohle jste už někde viděli, není vůbec překvapivý. Zkrátka a dobře Neporazitelný 2 je průměrný nebo lehounce nadprůměrný bojový snímek a nebýt Michaela Jai Whitea a Scotta Adkinse, zapadl by do zapomnění ještě dřív, než by se dostal k nám. ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Totální béčko z vězeňského prostředí, které má ale natolik naturální a brutální souboje, které jsou tak suprově natočené, že povznesou průměrný film na velmi kvalitní. I když se rozhodně nepočítám mezi fanoušky akčních bojových filmů, tohle stálo za to. Seagale jdi s těma 150 střihama během 30 vteřinového souboje do prdele, Florentine natočil na pár záběrů tři kola v ringu! 75% ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Niekedy percentá (momentálne 73%) na CSFD nechápem a toto je jeden z tých prípadov. Táto boxerská väzeňská dvoječka tu má omnoho viac percent, ako jej o čosi kvalitnejší predchodca. Na drsnejšie urobené súboje vo väzení, kde sa ide v štýle ultimate fighting sú plné záberov robených na lacný prvý dojem a celý film nejde o nič iné, len ako si Bojka s Georgeom si v zapšklom ruskom väzení pomerajú, kto má dlhší pipík... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film se mi nabízí dva odlišné úhly pohledu. První - slabomyslná negrofilní sračka na intelektuální a výpravné úrovni pozdních Seagalových "bulharských" filmů, s totálně dementním námětem, scénářem i dialogy a s jedním Hebrejcem a hromadou Bulharů s jejich typickými turkotatarskými xichty, kteří se trapně pokoušejí hrát Rusy. Druhý - relaxační oldschoolový snímek připomínající svou příjemnou nekomplikovaností a přímočarostí obdobnou tvorbu osmdesátých let, s opravdu nadstandardně dobře natočenými bojovými scénami, u kterého si početné (převážně mužské) publikum jistě přijde na své. Já hlasuju pro syntézu obou předchozích hledisek. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • "Kupolovitá" časť väznice v niektorých záberoch veľmi pripomína gulag, ktorý sa objavuje vo videohre "Call of Duty: Modern Warfare III" a jej prvej sezóne, taktiež aj v jej časti "Warzone". (Real Tom Hardy)
  • George Chambers (Michael Jai White) nemá na zádech tetování "Iceman", které měl v prvním snímku. (Jihočech)

Reklama

Reklama