Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 1

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (381)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu bezduchému dílu, bez kvalitního děje i soubojů, přináší Undisputed II perfektní a hlavně pestrou bojovou choreografii zápasů, které už nejsou pouze o boxu, ale nesou se ve stylu MMA a UFC. Co se příběhu týče připomíná 80.léta a jejich klasickou a již mnohokrát ohranou zápletku o souboji "amíka" vs. "zlého rusáka", přesto velké akční potěšení. 75 % ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry pánové, ale já se z toho prostě odmítám udělat. Určitě je to o stupeň lepší než totálně nezáživná jednička, ale pořád nic extra. Jai White mi nevadí, ale ani nepatří k nějakým mým extra oblíbencům. Všechno tu stojí a padá na Adkinsovi ze kterýho teda jako ze záporáka jde fakt respekt jak hovado a na tom co předvede v soubojích. To všechno okolo je jenom neskutečně stupidní vata, jak už bývá u Florentinových filmů zvykem. A jako, že jasně člověk musí u podobných snímků s určitou dávkou stupidity počítat, ale tady je to místy už opravdu přes čáru a ten patetickej násilně našroubovanej odporně dojímavej konec to zabil úplně. Takže takhle bitky jsou ok i když občas do toho taky serou ty naprosto zbytečný zpomalovačky, ale jinak po této stránce, nemám co bych vytknul, ale to nestačí. Už dlouho jsem fakt neviděl film z takhle debilním příběhem jako je tenhle. Mějte mě třeba za hnidopicha mě je to fuck, ale jenom dobrá choreografie a zabijáckej Adkins to nevytrhnou. 45% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby za predaj DVD v USA $8,317,189 //počet predaných kusov 702,857║ Taký Americký sen/ rozprávka tipu Rocky 4 ale prečo nie občas si treba zaspomínať na klasické akčné "báchorky" ako z 80.rokov, veď má to spád, slušnú akciu, či trošku napätia a fajn bijca Michaela Jai Whitea. Akčná oddychovka čo ponúkne prehľadné súboje a to mám ja moc rád. /55%/ ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Niekedy percentá (momentálne 73%) na CSFD nechápem a toto je jeden z tých prípadov. Táto boxerská väzeňská dvoječka tu má omnoho viac percent, ako jej o čosi kvalitnejší predchodca. Na drsnejšie urobené súboje vo väzení, kde sa ide v štýle ultimate fighting sú plné záberov robených na lacný prvý dojem a celý film nejde o nič iné, len ako si Bojka s Georgeom si v zapšklom ruskom väzení pomerajú, kto má dlhší pipík... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku nadhodnotím, ale já měl pro jakékoliv arénovky vždy trošku slabost. První díl si už moc nepamatuju, ale tenhle je určitě lepší a taky podstatně více cool, už jen díky výběru hudby anebo dvojicí hlavních rivalů. Mile mě překvapilo že se od druhé poloviny podařilo na film naroubovat jakýsi děj, který jsem rozhodně neočekával. Logických trhlin by samozřejmě byla celá řada. Sešteno podtrženo, abych se přiznal některé údery jsem si přehrával několikrát. Moc hezká choreografie soubojů. 60% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Veľká časť filmu sa natáčala v skutočnom väzení v bulharskom meste Vratsa. (m.a.t.o.)
  • Bojovú choreografiu mal na starosti J.J. 'Loco' Perry. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama