Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Palmer je muž, který miluje extrémní dobrodružství.
Jednoho dne se vydává do Bulharska, kde se podle jedné mapy nacházejí jakési solné doly. John se po příjezdu jako vedoucí skupiny nadšenců spouští do dolů, ale výlet se již brzy změní v noční můru. Doly které měly být opuštěné, mají obyvatele, kteří mají velký hlad. (Chupacabre)

(více)

Recenze (35)

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto zhruba od poloviny, ale i to stačilo na to, abych se utvrdila v tom, že tyto, podobně "kvalitní" filmy se vyznačují především jistým pokleslým, směšně - trapným druhem humorných dialogů a samotného scénáře. Společně se strhujícími a jistě nesmírně nákladnými efekty tvoří základ pro právoplatné umístění na nejhlubším místě pod zemí. Maximálně podřadná demence. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak tento film se měl spíše jmenovat navalení, ve významu slova ožralí. Jako rum z bečky se na diváka valí nesmysl za nesmyslem, jeden větší než druhý. Nemá smysl je ani vypisovat, jako ten nejokatější snad to, že hrdinové procházejí starými šachtami, kde odstřelují skály "laserovou puškou", mají na sobě stále čistě seprané šatky, na sobě ani smítko a vlasy stále krásně lesklé. Také by mne zajímalo, jak se to lano dostalo zpět, když se přece museli přehoupnout všichni, ale chlapec jej nalézá na své straně, ze které přišel /42/. V jednom okamžiku se mi zdálo, ale zde se mohu mýlit, že padající chlapec zavadí rukou o "skálu" a ta se zavlní jako hadr, z nějž je to uděláno /66/. Tím se dostávám k trikům samotným a mohu prohlásit, že jsem se zpočátku domníval, že si něj¨kdo jen hrál v nějakém programu a nemohl to myslet vážně. Tohle bych ještě bral od pana Haryhausena. Takže, pominu li pitomost vedle pitomosti a velmi špatné triky, musím zase vyzdvihnout maličko gore a to, že v ději nebylo jediné delší hluché místo. Já si myslím, že tohle na to plus zcela určitě je. 201111148532/8918 ()

Reklama

Faustka odpad!

všechny recenze uživatele

Z jakýho důvodu se tyhle braky točí,asi aby oslnili tv diváky...pche,tohle má někoho vyděsit,to sotva, ani děti v mateřince by se nebáli. Absolutní céčkovina, scénář-nesmyslný, herci směšně-snaživí, kulisy na blití, brouci jak na klíček, laserový "jako" zbraně-neskutečný...rrrrrrrr,pif,paf, ten malej chytrolín mě totálně sral a ta závěrečná rádoby "vetřelčí" scéna mě už doslova uzemnila. Tak po týhle šrotárně,že bych ještě někdy něco podobnýho viděla,hrůzou určitě neusnu...ach,jo.-) ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Počuli ste to?“ ZAVALENÍ neprekvapia, je to presne také úžasne infantilné béčko (céčko?), aké sme čakali. Začnime u umelohmotných štúdiových kulís „klaustrofobického“ podzemia a pokračujme u stvárnení príšer, ktoré vyzerajú podstatne horšie, ako celý ARACHNID. Scenár, herecké výkony, atmosféra, napätie... nič. Zato vysoký kopec nezmyselného jednania a všetkého, na čo si len spomeniete. Napriek tomu majú filmy, ako ZAVALENÍ, svoje zvrhlo nespochybniteľné čaro a ja sa na ne neviem (a nemám dôvod) hnevať. A čo sa týka Colma Meaneyho... Viac v mojej recenzii na Studna.net: http://www.studna.net/reviews/601/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je vážně cipina hodná odpadnímu hodnocení. Přesto všechno se tu dá nalézt pár věcí, které stojí za malou pochvalu. To se však nedá říct o otřesných intelieréch, českém dabingu a hereckých výkonech. Hráli tu sice tři pohledné herečky, ale moc se zrovna nepředvedly. Chelan Simmons si tu zahrála vypatlanou dcerušku, ale přesto vím, že nějaké ty kvality má. Svoje přednosti ukázala hlavně ve filmu Nezvratný osud 3, když se upekla v solárku. Tady však patřila k tomu nejhoršímu. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama