Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (179)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Parodie na romantickou komedii? V tomto případě asi definitivně možná ano! Prvních dvacet minut jsem si říkal"co to doprdele je?" Pokud se omámíte nějakým halucinogenem, případně si necháte udělat lobotomii, nebo si nějak jinak snížíte IQ, budete se opravdu slušně bavit. Svět supermarketu ve velmi svérázném provedení. Film má všechny ty odporné klišé romantických komedií a všechny je ukrutně sladce rozpatlává, až z toho nakonec vyleze ne sračka, ale docela lidský příběh. Složitý balanc nad propastí nevkusu, z kterého nakonec vylezl nikoliv loser, ale employee of the month! 70% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je vlastně naprostá blbost se zaběhnutým příběhem a stupidním koncem, ale díky Daneu Cookovi a sice uměle působící, ale krásný Jessice Simpson docela pěkně koukatelný a hlavní padouch/pokladní v podání Daxe Sheparda je libovej. Krom toho prostředí samoobsluhy ve kterým se prakticky celej film odehrává je docela dobrej a zábavnej nápad, hlavně ty závody v markování zboží neměly chybu. ()

Reklama

Damiel 

všechny recenze uživatele

55 % - Vesměs průměrná romantická komedie, která má "své" chvíle, ale vedle nich i řadu takových, které měl střihač bez milosti poslat k zemi střižny. Jenže pak by z toho byl krátkometrážní film :-) Už od počátku je jasné, jak jsou rozdané karty a podle jaké šablony že to pojede. Ano, slizká hvězda versus sympatické netáhlo, pak přijde krasavice, netáhlo se začne snažit, po chvíli mu padají klacky pod nohy, které on chrabrým stylem překonává. Pak je tu samozřejmě velký třesk, rozkol rýsujících se holubiček, aby se to v závěruvšechno slepilo dohromady. Zaměstnanci okolo Zacka a Vince jsou klasická komediální průřezovka bizarních týpků, samozřejmě tradičně přitažená za vlasy: přisleplý asexuál, charakterní Hispánec, připosraný manager, despotický liliputánský majitel... A na tuhletu obehranou šablonku jsou navěšeny fórky, které to celou táhnou kupředu. Občas jsem se zasmál, občas jsou zvedal oči v sloup, jako u každé hollywoodské instantní polévky. ()

Moly 

všechny recenze uživatele

Dávám o hvězdičku více, než by si tenhle počin zasloužil. Dělám v Tescu a taky chci čtečku, kterou namířím přes celý obchod a kasa mi vezme čárový kód. Na žonglování se zbožím (třeba s takovými vajíčky, hmm) si vážně netroufám. Gay momenty a Vincův poskok byli navíc. Místy scénář ořezat a místy připepřit by stálo za to. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Rande měsíce boduje hlavně netradičním prostředím supermarketu a většina povedených scén vychází právě z něj a z typických figurek. Jinak se jedná o vcelku typickou romantickou komedii, ve které byla ovšem romantická rovina trošku odsunuta na vedlejší kolej, ani zvrat není nijak dramatický,hlavní hrdina nemusí udělat téměř nic, aby získal zpět přátele a vytouženou dívku. Nicméně souboj o zaměstnance je dostatečně zábavný, aby snímek utáhl, zejména slizký Dax Shepard a jeho mexický poskok mi několikrát výrazně rozesmáli. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Obchod, v ktorom je film natočený, je Costco v Albuquerque v Novom Mexiku. (Raccoon.city)
  • Dane Cook (Zack) je skalným fanúšikom Bostonu Red Sox. Vo filme hrajú Super Club proti Maxi Martu bejzbal a Super Club má červené dresy (na počesť Sox) a Maxi Mart má šedé a modré (na počesť Yankees). Dvoch najtradičnejších rivalov. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama