Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna Blomquistová žije v malém městečku, pracuje v lékárně se svým přítelem Bertilem a její vášní je sjíždění řek. Anniným dávným snem je práce s dětmi a rozhodne se využít atraktivní nabídku na místo animátorky na výletní lodi ve Stockholmu. Cestou tam však kvůli nedisciplinovanému řidiči havaruje a téměř zmešká důležitou schůzku. Tím řidičem je Robert Dahlstrom, který přijíždí do města, aby pomohl její matce Silvii, která společně s Anniným bratrem spravuje pilu. Silvie se dostala do finančních problémů, a rodinný podnik se tak ocitl na pokraji krachu… Anna prožívá šťastné období – získala vytoužené místo ve Stockholmu a k Robertovi začíná cítit cosi mnohem silnějšího než jen přátelství. A Robert její city opětuje. Jejich láska však musí čelit ještě nejedné překážce… (TV Prima)

(více)

Recenze (6)

type_B 

všechny recenze uživatele

Tento film je založený na krásných záběrech přírody a tradičních romantických scénkách - nechybí sex v opuštěné hájovně před otevřeným krbem, ve kterém vesele plápolá oheň, intimní rozhovor matky s dcerou před jezírkem po západu slunce, nebo běh polonahých hlavních hrdinů v dešti (to před tím sexem v myslivně). Mature Christina Beyerhausová představuje hlavní roli - nedobrovolně usedlou, neemancipovanou, ještě mladou ženu, která má ale již nejlepší léta života za sebou, pro kterou je přišedší sympaťák středního věku pravým vysbozením ze stereotypu nudného života na kterémsi bezejmnenném švédském ostrově. Hlavní hrdinka je přirozeně vyvinutá a hlavní hrdina dostatečně milý a chytrý a průbojný a zkušený muž, který zjevně ví, kam správně sáhnout. A tak to má být. Film jako takový představuje hledání východiska z krize středního věku - nalezení nové milostné i pracovní perspektivy v životě Anny Blomquistové představuje únik od tradičního německého konceptu 3K a leckterá moderní feministka musí nad tímto snímkem plesat nadšením. Škoda, že té erotiky nebylo víc, pohled na vnadami obdařené německé herečky středního věku musí zase potěšit leckterého milovníka něžného pohlaví. Proto dávám 4 *. Nízké hodnocení místních uživatelů nejsem s to pochopit. ()

VaHo 

všechny recenze uživatele

Moje první německá romance podle Ingy Lindströmové. Překvapivě se mi to docela líbilo. Možná to ale bylo tím vínem, co jsem vypil… Mimochodem, na Christinu Beyerhausovou se moc hezky dívá, ehm… ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavní hrdinka Anna je sice přirozeně vyvinutá (viz vtipný kolega type_B), ale pro zvědavého, mírně chlípného diváka nic, kromě bujného pozadí nenabídla. Byla to celkem potvora, za zády přítele Bertila (to je jméno) chce odejít kamsi jinam pracovat a vodila ho za nos, ale u jiných nad podobným chováním ohrnuje nos. Prostě od začátku jednoznačně záporná postava. Jinak dobrý ... Z koupání bez plavek : Voda má nanejvýš 15 stupňů ! Třináct, ale je to úžasné, šimrá to jako šampaňské. Dělej pojď nebuď baba. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama