Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V posledním filmu s inspektorem Kojakem se holohlavý inspektor snaží konečně dopadnout známého mafiánského bosse Salducciho, v jehož italské restauraci je zavražděn účetní Weiss, který prováděl rozsáhlý audit ve velké stavební firmě. Klíčem k celému případu je identita najatého zabijáka, který by Kojaka dovedl k Salduccimu, ale všechno komplikují zákulisní machinace uvnitř bohaté korporace, jejíž majitelé jsou vyšetřováni FBI z daňových úniků. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá detektivka ,Kojak se snaží dopadnout mafiána po kterém dlouho jde jenže ten si objedná zabijáka aby zlikvidoval svědky. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli poslední díl seriálového cyklu lze považovat za reprezentativní, aby mohl oznámkovat celý fenomén inspektora Kojaka, ale chtěl jsem si jím oživit tuhle postavu, kterou jsem sledoval kdysi v dávné minulosti. Není to vyloženě špatné, ale ve srovnání s moderními seriály posledních dvou dekád zjevně zaostává. Je to jen taková průměrná výplň televizního vysílání, strhující věci vypadají a vyprávějí své příběhy úplně jinak. Celkový dojem: 45 %. ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Poslední snímek z vysílané pětidílné série se podle mého názoru podařil nejvíc. Zachoval si atmosféru starého seriálu, měl i celkem napínavou zápletku a modernější dynamiku vyprávění. Největším kladem je herecký výkon nestárnoucího Tellyho Savalase, kterému ani roky neubraly na vitalitě a jeho dabingového partnera se sametovým hlasem Miroslava Moravce. Záporem je ve všech pěti případech celovečerní délka filmu, která v současném světě akčních detektivek místy přece jen působí rozvláčně. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama