Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Takhle zaměřený filmy mi vůbec nevadí. Ale dějově je Agent WC40 opravdu slabý. A těch pár super gagů, které odkazují na filmy z minulosti? To nevyrovná hodnocení na kladnou stranu. Spousta scének byla připravena parodicky, ale abych řekl pravdu, na mě prostě nefungovali. Možná jsem se měl na Agenta podívat před cca 20 lety, kdy byl natočen. Pak bych možná uznal umění, které se zde skrývá. Dnes ale podprůměr a už nikdy se k tomu nechci vrátit. ()

Eviel 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť takéto filmy je ťažké hold ak ma niekto zmysel pre humor úplne iným smerom (prípadne ho nemá) tak to dopadne 1 prípadne žiadnou hviezdou. Mňa osobne toto pobavilo , malo to samozrejme pár hluchých miest , ale paródia je podľa mňa veľmi ťažký žáner totižto strašne rýchlo sa dá skĺznuť do trápnosti tu jej nebolo až tak veľa , aby sa to mohlo označiť prepadákom. 3* ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Povedené gagy střídají totálně trapné....ono to asi i tak u parodií má být, ale tady to všechno působí tak nějak "na hniličku". Navíc je strašně patrná snaha vnutil Leslie Nielsenovy pózu Franka Drebina....a ten jak všichni zajisté víme byl jenom jeden. Agent WC 40 je pro mne typickým představitelem údobí po Bláznivých střelách, Žhavých výstřelech nebo Připoutejte se, prosím! a před novou vlnou v podobě Scary Movie, Bulšit či Superhrdiny, které z hlediska parodií považuji tak trochu za rozpačité. Každopádně každé zboží má svého kupce a kdo chce kam, až se ucho utrhne. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Podobná Bláznivá střela je lepší, o tom žádná. Přesto je WC 40 fajn komedie na sobotní dopoledne, když přepínáte programy a na Nově zrovna běží tohle. Několik gagů je vyloženě skvělých a k tomu se parodují filmy, na kterých jsem vyrostl, takže nostalgie s Nebezpečnou rychlostí jede na plný obrátky. Nicollette Sheridan byla tehdy dost možná nejvíc sexy žena světa. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne nezaujalo. I když zde byly vtipné scény, byly zde i scény velmi trapné, kde jsem se nesmál vůbec. Takovéhle filmy mne moc neberou a nemám je rád. Leslie Nielsen zde sice hraje docela dobře, to musím uznat, pár geniálních nápadů se tu taky našlo, ale to je tak všechno. Scénář mi prostě nesedl a tím pádem mi nesedl ani film, ale i přesto dávám dvě hvězdičky, ale to je pouze za těch pár geniálních fórků, kterým jsem se srdečně smál, protože byly prostě dobré, ale jinak je to vcelku nezábavných a nudných 81 minut... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Natáčelo se od 6. září do 30. listopadu 1995 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama