Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen a jeho další parodie, tentokrát především na vše, v čem se objevil nějaký tajný agent nebo sličná děva (řídící autobus:). Kadence vtipů tu je stále na vysoké úrovni, jejich kvalita je snad trochu nižší. Pár okamžiků tu je vtipných, ale stále tu je hodně těch zbytečných. Tvůrci to měli velmi obtížné, přestože Bláznivé střely jsou skvělé, tak přiblížit se jejich kvalitě je prakticky nemožné. Všechny muže však potěší minimálně krásná Nicolette Sheridan, kterou mnozí dneska spíše znají jako Edie ze Zoufalých manželek (kde se obléká podobně, ale ty její minisukničky z Agenta WC 40 už nezopakovala...). ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Jesltli jste viděli všechny filmy z řady Bláznivá střela a pak spoustu jim podobných jako Vesmírnou prdu a tak, tak se shodneme že ty filmy jsou na jedno brdo, stejná omáčka, nic novýho. Ale každej kdo kdy viděl film s Leslie Nielsenem tak si ho snad musel v devadesáti devíti procenzech oblíbit. Vždyť je to jeden z nejlepších komiků posledních patnácti možná dvaceti let.Jeho nezapomenutelné xichty kdy se mu do nosu zakousne perutýn nebo když ho něco překvapí to je radost pohledět. S jimem Carreym by vytvořili fajn dvojku. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Distributor mohl zvolit důstojnější název. Samotný film se rozhodně důstojně netváří a likviduje, respektive paroduje všechny pochoutkové filmy, převážně uplynulé dekády. Rozpětí je široké. Od Pulp Fiction až po Pravdivé lži. Pravda, neparoduje pokaždé až tak vtipně, ale razí velkou kadenci vtipů. Je tedy z čeho vybírat. Když se nezasmějete hned, o několik vteřin později už se určitě uchechtnete. Leslie Nielsen opět v roli neodolatelného agenta-trouby, kterému padají k nohám krasavice a Nicolette Sheridan je i bez svých pověstných blond vlásků k nakousnutí. Aby se divák obstojně pobavil, je třeba mít hodně nakoukáno, protože jinak nebude vědět, který film je právě parodován. K ještě lepšímu hodnocení scházel důmyslnější scénář s nějakou trošku nosnější zápletkou. Děj tady totiž zcela absentoval. Jedná se tedy o jakýsi sled parodistických narážek na slavné filmy. 60% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Podobná Bláznivá střela je lepší, o tom žádná. Přesto je WC 40 fajn komedie na sobotní dopoledne, když přepínáte programy a na Nově zrovna běží tohle. Několik gagů je vyloženě skvělých a k tomu se parodují filmy, na kterých jsem vyrostl, takže nostalgie s Nebezpečnou rychlostí jede na plný obrátky. Nicollette Sheridan byla tehdy dost možná nejvíc sexy žena světa. ()

HellFireFery 

všechny recenze uživatele

Bláznivá střela to není, ale i v tomto filmu není nouze o humorné scény a co je nejdůležitější? Leslie Nielsen (v perfektním dabingu pana Brabce) opět září a dokazuje, že právě on je (byl :-( ) největším králem komediálních parodií. Verdikt: Pokud by tam nehrál pan Nielsen, byla by to komediální fraška. Díky němu je to další komediální nářez, u kterého se určitě zasmějete. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • Když jde v závěrečné scéně Dicku Steelovi (Leslie Nielsen) na pomoc Hulk Hogan, strhne ze sebe tílko a hodí jej za sebe na podlahu. V dalším záběru z kamery umístěné na zemi jej však překračuje. (fifas2)
  • Scéna, kdy Leslie Nielsen jede s koněm výtahem, paroduje podobnou scénu z filmu Pravdivé lži (1994) a zajímavostí je, že v obou scénách je ve výtahu stejný komparz. (kuky)
  • Natáčelo se od 6. září do 30. listopadu 1995 v Kalifornii. (Varan)

Reklama

Reklama