Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britney Allen je nejoblíbenější dívkou prestižní školy a také kapitánkou místních roztleskávaček a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harperová, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Pak přijde těžká rána. Otec Britney přijde o práci a rodina je nucena přestěhovat se do dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se hned první den dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je skvělá roztleskávačka, a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Herecky sympatičtější než předchozí díl, ale stále se nevyrovná průměrnému prvnímu dílu. Narozdíl od nich také upozorňuje na rasismus, což není špatně, film pro náctileté je na to vhodný, ale zde je to až otravným způsobem. Závěrečný souboj bohužel poněkud chaoticky natočený, zde prostě střihy nepatří vůbec, natožpak takové množství. ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Tady zase někdo očekával složité drama s hlubokou myšlenkou a propracovanými postavami(?) Já čekala slušnou komedii po vzoru předchozích dílů s trochou cheerleadingu navrch a přesně toho se mi dostalo. Nestěžuji si. Oh, a zajímalo by mě, jestli si Jake McDorman někdy zahraje i sympatickou postavu. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Ta nejtuctovější teen historka jakou se jen unavený hollywoodský scénárista třetí cenové skupiny mohl pokusit recyklovat prázdnou šablonu dávno zcela vytěženého motivu. Pár mouder do dívčích deníčků, několik typických krásek pohybujících se výkonem a pojetím svých postav na hranici parodie, poněkud chudě obsazená soutěž, a občas slušný spartakiádní prvek v poněkud chaoticky snímaných scénách jednotlivých vystopení. Zkrátka nic nezbytně nutného k vidění. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Britney (Hayden Panettiere) je kapitánka roztleskávaček a vedle toho, že je dobře vypadající přidrzlá blondýna, má i se svým týmem nemalé ambice. Jenže všechno se zhatí, když se se svými rodiči bude muset přestěhovat na jinou školu, kde pro změnu vládne exotická Camille (Solange Knowles), shodou okolností taky kapitánka místního týmu roztleskávaček. A vzhledem k početné afroamerické komunitě se tady žije v rytmu hip hopu. Britney má rázem před sebou nové výzvy v podobě prosazení se v novém družstvu, i přes daný slib, že s roztleskáváním skončí. Bude se muset vyrovnat s rivalitou jak nových i starých kamarádek, vedle toho bude muset i prosadit originální prvky do sestavy na prestižní soutěž pořádanou zpěvačkou Rihanna, a hlavně se nezamilovat do nového objevu na škole. Jak to všechno dopadne, je nad slunce jasné, ale díky tomu, že je film natočen s nadhledem, vtipem a inovativně, je to dobrá zábava v rytmu hip hopu, Gwen Stefani nebo Avril Lavigne. Hayden Panettiere s přehledem zvládá komickou i romantickou polohu a status vymaštěné blondýny naštěstí nepotvrzuje. Na Steve Rashe je vždy spolehnutí a film zrežíroval bez chyb. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale mne sa to páčilo. Nechápem prečo, ale je to tak. Boli tam dobré hlody, naozaj som sa zasmial. Síce som to chcel po pár minútach vypnúť, ale neľutujem, že som to dopozeral až do konca. pekné herečky som si až tak nevšímal, skôr ma zaujalo priateľstvo, charakter, citové vydieranie dievčaťa chalanom. Takže som tam toho našiel viac. Príbeh dosť kopíruje jednotku, až na pár odtieňov, ale zasmial som sa viac. Takže dávam *** Na jedno pozretie mi to však stačí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Britney (Hayden Panettiere) přichází do telocvičny na konkurz, položí svou tašku ke dveřím. Po skončení konkurzu je však její taška na lavičkách. (Sydney008)
  • Ve filmu se dívky dorozumívají pomocí zkrazek: BFF znamená Best Friend Forever (navždy nejlepší přátelé), BFH je Bitch from Hell (zpropadená mrcha), MYOB je Mind Your Own Buisness (hleď si svého), WTF je What the Fuck (co sakra), BMA je Bite My Ass (polib mi prdel), IMYA je I´m Missing You Already (už mi chybíš), MYSM je Miss You So Much (moc mi chybíš), OMG je Oh My God (proboha), NFW je No Fucking Way (v žádném případě) a FYI je For Your Information (pro tvou informaci). (HappySmile)
  • Původní název byl “Bring It On Yet Again”. (HappySmile)

Reklama

Reklama