Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skylar Eckerman (Shaun Sipos) jako skvělý zadák školního fotbalového týmu má, na co si vzpomene. Pro místní je hvězda a náležitě toho využívá. Ale stačí jeden chybný krůček, zranění kolena, a je všechno pryč. Walter Pearce (Ray Liotta) tak slavný není. Se svou ženou Deborah (Glenne Headly) a dcerami bydlí hned vedle Skylara, ale oba se v lásce příliš nemají. Walter je spořádaný člověk, který žije jen pro svou rodinu. I on však šlápl vedle a kvůli nevěře je rázem bez domova. Střechu nad hlavou mu překvapivě nabízí Skylar a spolu s ní i dost neobvyklé rady, jak získat ženu pět. Ale Deborah nedá druhou šanci snadno. (caisy)

(více)

Recenze (24)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Poslkedny film Bruca mcCullocha - jak tak pozeram odvtedy uz nic nenatocil. Kolega T2 tu tiez nedal komentar, ale predpokladam prepadak. Kazdopadne scenar tuctovy, takych sa pisu tony, dialogy nudne a v strede len vatovo plane plky ...... jedna projekcia staci, viac sa nevracat, je to len typicky hollywoodsky komercny mainstream, bez pridanej hodnoty : 10 % ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mix romantiky, komedie a dramatu o dvou chybujících mužích a třech megerách, které jim to davají pořádně sežrat. Jinak docela příjená pohodovka, která je sice trošku přitažená za vlasy, ale s přimhouřenýmia očima se dá sledovat bez pocitu ztráty času. Občas milá scéna, občas povedený vtípek, to vše bohatě zalito romantikou a morálním ponaučením. ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Radoby komedie s tendencemi tak trochu poucit dnesni spolecnost o jejich chybach, ukazat teenagerum, ze trocha snahy se v dnesni dobe vyplaci, a ze ne vse muze koncit katastrofou. Parkrat se zasmejete, ale jinak dejem celkem nucene proplouvate spolu s hlavnimi hrdiny. A diky Rayi Liottovi v hlavni roli neni tento film nastesti uplnym odpadem (protoze scenarem na to celkem ma). Pokud se vam nedostane nahodou do rukou, nevyhledavejte ho, o nic neprijdete. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Vykonstruovanost zapletky ci deje je nutnou poziadavkou na prakticky kazde umelecke dielo. Ale prava krasa ako jemne sa na konstrukciu nabaluju ostatne prvky tvori umenie umenim. Comback Season sa s nicim nestve, nelogickost a nerealita vsetkeho, co ide proti napadu je nepodstatna. Zivot je film a film je scenar. Nemalo by to byt naopak? ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Komu by nebylo líto psího pohledu vykopnutého zhrzeného manžela v podání Raye Liotty, který měl vlastně ve slabé chvilce osvětlení důvodu, pravdu. Co víc je lidštější než nebezpečný pocit jistoty a tím rizikovější šance udělat kopanec a tak si uvědomit, co vlastně chci a že to samozřejmé, jisté, domácí, není tak špatné a vlastně je nejlepší. Když usmíření je tak sladké...Neokoukaní herci, sympatický Shaun i ty tři bloncky a příběh sice s jasným koncem, ale přesto ke koukání. Ony důležité a rozhodně těžké věty - "Chci, aby ses vrátil. Potřebujeme tě doma" - se vždycky krásně poslouchají. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama