Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deset let ležely všechny děti světa v bezvědomí, zasaženy záhadnou nákazou. Nyní se konečně probudily, aby naplnily společné poslání: úplné vyhlazení generace dospělých. Děti podobné zombie nemilosrdně vraždí všechny lidi, kterým je přes dvacet, a nešetří nikoho, včetně rodičů. A těch několik dospělých, kterým se zatím daří přežívat, si na útěku stále kladou otázku: kdo – nebo co – je za tímto ZAMOŘENÍM? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a nedopadlo to tak špatně, jak hodnocení napovídá. Dialogy občas lezly krkem a chyby ve scénáři se také najdou. Příběh originální také není, ale děj byl od začátku slušný. Jde o průměrnou hororovou tvorbu, která nepřekvapí. Jedna scéna mi vrtala hlavou maximálně. Jde o scénu, kde hlavní hrdinové jdou na policejní stanici pro zbraně a je jich tam opravdu dost. Nakonec odcházejí v polovičním počtu bez zbraní pryč. Jaký to tedy mělo smysl? Závěr měl docela logiku a nebyl z nejhorších. Plague má své klady a bohužel i zápory, takže jako jednohubka stravitelné... 5/10 = 50% ()

demented 

všechny recenze uživatele

Variácia na Midwichské kukučky, tentokrát made in zombie. Ako nápad je to zaujímavý, ale výsledok je bez chuti. Neviem čo bolo zámerom tvorcov, ale tento zlepenec, zabŕdajúci do rôznych žánrov (pričom si z nich samozrejme to najlepšie neberie), asi nedopadol ani podľa ich predstáv. Síce je pekné, že film má spád a ubehne pomerne rýchlo (veď má len necelých 80 min), ale už ťažšie možno obhájiť absenciu deja, ťažkopádny scénar či smiešné herecké výkony. Ani deti nevyzerajú ako zombíci a o nejakých šťavnatých krvavých scénach si môžme tiež nechať len zdať :) Tých pár vrážď je natočených buď veľmi decentne, alebo sa odohrávajú mimo záber (ako veľmi nefér mi prišla hlavne druhá polovica filmu, kedy sa deti vyzbrojili strelnými zbraňami). Slabý priemer. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální horor. Všechny děti na světě upadnou do jakéhosi kómatu ve stejnou dobu. Je třeba podotknout, že neupadli do kómatu všechny děti , ale jen od 8 let níž i pozdější narození. Za celou tu dobu to jest 10 let ty děti jen leží a nejeví žádné známky vědomí jediné co je ukazuje jako živé, je 2x denně v 10 hod několika minutové škubání a házení sebou. Pak se najednou všichni probudí a začnou vraždit a chovat se jako zombie. Do té doby by to vše bylo v pohodě. Jenže berou vždy náký vlastnosti od svých obětí přiloží jim ruce na obličej. Dospělý se snaží nákým způsobem chránit, ale moc se jim to nedaří. Jenže se za celý film nedozvíme proč se to stalo a ani se to nijak nezpravilo, jen že děti už nevraždili, aspoň ne tam kde se odehrával děj. Ale svět byl stejně totálně rozvrácen. Nápad vynikající, ale pak jim nák nešlo z toho dobře vyklouznout a nabídnout smysluplný konec a pointu. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Zďaleka, skutočne zďaleka to nie je tak strašné ako je to tu týmto hodnotením proklamované. Hodnotenie na IMDB (43%) je asi oveľa vystihujúcejšie. Áno, je to sice tupá hororová vyvražďovačka prakticky bez akejsi príbehovej roviny kombinujúca populárne a už neraz osvedčené prvky z iných diel, ale parametre hororového béčka to rozhodne má. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju ten typ filmů, který začíná na bodu A a končí na uplně stejném bodě, na kterém začal. A to nemluvim o příběhu. Jakoby se zničehonic objevila zkáza, začala hubit a skupinka lidí se rozhodla proti tomu bránit. No prostě blbost na entou, k tomu naprosto tupě natočená s fádními herci a nepovedenou snahou o akci. Když to nebudu brát tak negativně občas jsem se na úkor tvůrců docela nasmál, ale to je asi tak všechno. Pokud možno vyhnout se tomuto filmu obloukem, škoda, že jsem to taky tak neudělal. --- Co chceš pomstít se? Jestli zaslouží smrt tak i já. Taky jsem zastřelil bratra, zastřel nejdřív mě - Nemám zbraň ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Některé dějové aspekty a myšlenky jsou převzaty z románu "The Grapes of Wrath" Johna Steinbecka. (Terva)

Reklama

Reklama