Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

demented 

všechny recenze uživatele

Úvod filmu sa nám snaží nenápadne nahovoriť, že rybárovi došli príbuzní a tak nebude obťažovať Jeniffr Lowe-Hewittovú a Fredieho Prinza a konečne bude spočívať v pokoji. A tak nám scenáristi predhodili ďalších teenagerov, ďalšiu nešťastnú náhodu a ďalšie pochované tajomstvo. No a samozrejme ďalšieho podnikavca, ktorí sa cíti byť ukrivdený a vŕta sa v minulosti (a teenageroch). Škoda že je to takpovediac identická kópia jednotky (od rovnakej typológie postáv až po skoro totožné vraždy), bohužial veľmi nudná. Dej sa odvýja vo vyšľapaných kolajách, ktoré robia z každého diváka hotového Nostradama a na ktoré majú pokračovania úspešných filmov určené pre videodistribúciu takpovediac TRADEMARK (viď Nebezpečné hry 2 a 3). Výsledný dojem kazí aj hnusná videoklipová réžia, ktorá robí z vrážd skutočné utrpenie (myslím pre diváka). Ale jedno mu uprieť nemôžem. Skutočnú pointu - resp. odhalenie skutočného vraha. To je teda sila. Producenti mali tento film nazvať skôr Urban Legends 4 : I´ll allways know what you did last summer. Tým by zabili dve muchy jednou ranou. Ja len dúfam, že sa nesnažia vytvoriť ďalšiu hororovú sériu typu Piatok 13. To by len potom bola hrôza. ()

numi 

všechny recenze uživatele

První polovina je oddychovka, která se snaží spíše méně úspěšně nastolit hustou a strašidelnou atmosféru, druhá půlka je slasher s oslími mosty a chaotickým střihem, který ničí jakýkoli pokus o akční scénu. Příběh je jen kopie příběhu nulového a dávno propraného, takže nic zajímavého nečekejte a herecky to odpovídá cílovému publiku (teenage slasher jdoucí přímo na video). I když musím podotknout, že mě osobně docela zaujala mladičká Torrey DeVitto, která samozřejmě nepředvádí nějaký herecký výkon, ani nedává své vnady na obdiv, ale je typově výrazná mladá dáma a má zajímavý kukuč. Možná, že svou šanci v budoucnu dostane. Dvě hvězdičky s odřenýma ušima. PS: Pokud si taky myslíte, že je člověk schopný spáchat sebevraždu tak, že si půl metrovým hákem rozřízne krk pod bradou skrz na skrz a hák pak schová ve vedlejší místnosti do krabice pod postel a vrátí se umřít zpátky do místnosti původní, tak je Tajemství loňského léta 3 film právě pro vás a připočtěte si tři hvězdičky navrch. [srpen 2006] ()

Reklama

panvasik 

všechny recenze uživatele

Tak tady šlo všechno jasně do hajzlu. Konečná zastávka "Poslední hřebík do rakve". Tohle byla totální haluz, která mě fakt nebavila, přišla mi hloupá, postavy na přes držku a teď odstupem času, kdy jsem to viděl, tak si naštěstí skoro nic nepamatuji. Byla prdel  vidět ten parádní pád, každým filmem a jak to páchalo nežití, až to došlo do tohoto bodu a fakt to sebe samého zabilo. Ani vlastně nevím za co to dostalo tu 1* 1,5/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, že se zde hovoří o rybáři z hákem, který prý zabíjí teenagery ( puberťáky ) , ale ve druhém filmu bylo 80 % mrtvol starších třiceti let. Na Bahamách prostě mladí neumírali - tak kde se vzalo toto tvrzení. Jiný herci, jiné prostředí, děj se přesouvá do Coloreda. CITÁT - Sem by nepáchnul ani dementní vrah.......... Místo krásné Julie je tu krásná Zoe ( Torrey DeVitto ) nemá však hlavní roli. Tu má Amber, ale ta není tak přitažlivá. Zoe sice přinesla do filmu tvrdší hudbu ( Justin Burnett ) , ale dramatičnost filmu velice vyměkla. Jinak Zoe bude v 60 a 64 minutě zpívat se svou skupinou The Hooks - to je na filmu to nejhezčí. Jinak velká nuda. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Na nízkorozpočtových hororech je mimo jiné skvělé to, že se v něm objevují neznámé, ale o to hezčí mladé herečky (a když má divák štěstí, poměrně hodně toho ukážou). Je to případ i Tajemství loňského léta 3, kde máme okouzlující Brooke Nevinovou, jež se musela hodně líbit i režisérovi, jak soudím z dlouhých záběrů, které jí věnoval, a sexy Torrey DeVittovou (co si může gratulovat, že navzdory jménu jejím otcem Danny DeVitto není). Pohříchu to je ale vše, co v tomto filmu stojí za zmínku. Celou dobu mě naopak iritovala kamera, u níž jsem měl pocit, že ji drží pětiletý děcko opilý vodkou, i střih, co musel provádět opilejší kameramanův vrstevník. "Režisér" Sylvain White to absolutně nezvládl, i studentské a amatérské filmy ve finále vypadají líp, takže scenáristickou katastrofu určitě nezachránil. Takže duch, jo? Vážně? Vážně?? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)
  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)

Reklama

Reklama