Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Terva 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, že se zde hovoří o rybáři z hákem, který prý zabíjí teenagery ( puberťáky ) , ale ve druhém filmu bylo 80 % mrtvol starších třiceti let. Na Bahamách prostě mladí neumírali - tak kde se vzalo toto tvrzení. Jiný herci, jiné prostředí, děj se přesouvá do Coloreda. CITÁT - Sem by nepáchnul ani dementní vrah.......... Místo krásné Julie je tu krásná Zoe ( Torrey DeVitto ) nemá však hlavní roli. Tu má Amber, ale ta není tak přitažlivá. Zoe sice přinesla do filmu tvrdší hudbu ( Justin Burnett ) , ale dramatičnost filmu velice vyměkla. Jinak Zoe bude v 60 a 64 minutě zpívat se svou skupinou The Hooks - to je na filmu to nejhezčí. Jinak velká nuda. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Úvod filmu sa nám snaží nenápadne nahovoriť, že rybárovi došli príbuzní a tak nebude obťažovať Jeniffr Lowe-Hewittovú a Fredieho Prinza a konečne bude spočívať v pokoji. A tak nám scenáristi predhodili ďalších teenagerov, ďalšiu nešťastnú náhodu a ďalšie pochované tajomstvo. No a samozrejme ďalšieho podnikavca, ktorí sa cíti byť ukrivdený a vŕta sa v minulosti (a teenageroch). Škoda že je to takpovediac identická kópia jednotky (od rovnakej typológie postáv až po skoro totožné vraždy), bohužial veľmi nudná. Dej sa odvýja vo vyšľapaných kolajách, ktoré robia z každého diváka hotového Nostradama a na ktoré majú pokračovania úspešných filmov určené pre videodistribúciu takpovediac TRADEMARK (viď Nebezpečné hry 2 a 3). Výsledný dojem kazí aj hnusná videoklipová réžia, ktorá robí z vrážd skutočné utrpenie (myslím pre diváka). Ale jedno mu uprieť nemôžem. Skutočnú pointu - resp. odhalenie skutočného vraha. To je teda sila. Producenti mali tento film nazvať skôr Urban Legends 4 : I´ll allways know what you did last summer. Tým by zabili dve muchy jednou ranou. Ja len dúfam, že sa nesnažia vytvoriť ďalšiu hororovú sériu typu Piatok 13. To by len potom bola hrôza. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Podprůměrné béčko na popůlnoční se povalování po kanapi, kdy je pořeba dopít některou z lahví vína po odeševší návštěvě. Už první Tajemství mi přišlo jako poměrně fádní a nezajímavé, příliš jsem se nebavil a co hůř: nebál jsem se. Dvojka i trojka jsou pokusy, které jakoby se snažily poslat tuhle sérii na zapomatovatelnou trajektorii Halloweenu, Vřískotu nebo Pátku 13. což se viditelně nevede (žádná škoda). Nad chováním postav se netřeba pozastavovat, i když při sledování maníka, který si přes hrozící nebezpečí vesele krauluje v nočním osamělém bazénu, si člověk nemůže útrpně nepovzdechnout. Ale není to jedno? Tenhle film je prostě jenom na jedno kouknutí. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Věřte nebo ne, po osmi letech si producenti usmysleli, že vykřesají nějaké dolary na třetím pokračování, toho času, relativně populární hororové série. Ta vychovala několik veskrze průměrných herců (Ryan Phillippe, Jennifer Love Hewitt nebo Sarah Michelle Gellar), třetí díl se nejprve může pochlubit partičkou (jako z módního magazínu) přátel z městečka v Coloradu, kteří se (jak jinak než na 4. července) jen něčemu tupě smějí, vzápětí se ale z idiotského vtípku stane tragická nehoda a onen slib o naprostém mlčení. Posléze už jen tvůrci věrně kopírují předešlé díly, dělají to ale naprosto bez invence a to třeba tím, že chlapík v rybářské pláštěnce o tom, že tajemství zná, dá najevo tak, že vystrašené dívce pošle padesát SMS. Přičemž všechno se odehrává na odlehlých místech (oheň si rozdělají přímo v močálišti, hudební skupina zkouší v opuštěné chajdě někde v poušti a naši hrdinové si v inkriminovaných chvílích to světlo prostě nerozsvítí). Když už ale rezignujete na příběh (ano, dialogy opět vznikaly zřejmě na koleně a před spaním), logicky očekáváte, že vám nabídne alespoň něco jiného. Řada těchto rutinních režisérů tenhle handicap zvládá vyvážit audiovizuální stránkou, která mnohdy umně zakrývá fakt, že vlastně o nic moc nejde. A té se daří. Tedy částečně. Kamera totiž s ohledem na žánr není rozhodně nezajímavá. První polovinu si vede překvapivě dobře, v druhé je to o poznání horší nejen s ní, ale i se střihem, napětím a zjevnými logickými lapsy (vražedné scény nevyjímaje), které dělají svým tvůrcům nelichotivé vizitky. A k tomu všemu samotný vzhled fishermana?!? No, alespoň tu máme povinná bílá trička s velkým výstřihem a místy nepřehlédnutelnou Torrey DeVitto. I'll Always Know What You Did Last Summer stojí celou dobu na nebezpečně úzké římse – není na ní místo, kde by se mohl uvolnit a nabídnout divákovi něčeho víc. Asi nějakých 30%. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přistupovala s očekáváním 00; prostě jsem chtěla usínat u něčeho dostatečně tupého, aby mě nemrzelo, že s nejvyšší pravděpodobností budu u druhé poloviny spokojeně funět a slintat do polštáře. Tohle "Tajemství loňského léta 3" splnilo na jedničku: seznámila jsem se s bandou nesympatických pubescentů, kterým jeden zvláště debilní vtípek zkomplikuje až znemožní život. Uběhne rok, následují partnerské problémy, stalking, pak bubák gumák kapitán Hook... v závěru jsem se probrala a pootevřela oko na právě tak dlouhou dobu, abych se ujistila, že v gumě se paří právě ten, koho jsem od počátku předpokládala. Těch zdejších 34% víceméně odpovídá pochybným "kvalitám" filmu. Jo, a Danny De Vitto má nepravděpodobně pohlednou dceru - adoptovaná, nebo máš parohy jak prehistorický los, Danny? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)
  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno