Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

helraiser 

všechny recenze uživatele

První díl byl dost dobrej slasher, který dokázal opravdu pobavit, ale i vystrašit, druhej díl byl už o trochu horší, ale pořád šlo o docela dobrou hororovou zábavu, ale ovšem toto třetí pokračování je opravdu hrůza. Opravdu jsem se nudil, celou dobu se prakticky nic neděje, zabití jsou na nic a herecké výkony na nule, o atmosféře ani nemluvě. Jde prostě o hodně špatnej slasher bez špetky atmosféry, který už rozhodně podruhé vidět nemusím. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byl skutečně průser zvýrazněný přímo příšernou kamerou zejména v okamžicích rybářových útoků. Třaslavost vyvedenou ad absurdum a psychedelické detaily tváří alá děsuplná televizní inscenace opravdu nemusím, a to co dělá slasher slasherem se tímhle zmršeným pokusem o "coolovitost" stalo nejnepříjemnější částí celého filmu. A zbytek to opravdu nevytrhl, dá se totiž charakterizovat jen dvěma slovy - tupost a nuda. Jediným světlejším okamžikem se tentokrát stává překvapivá rybářova identita a jen za ni hodně odřenou hvězdu. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Jednička byla parádní, dvojka naopak nestála za nic. Trojka má s předešlými filmy a příběhem pramálo společného. Nicméně se jednalo o docela povedou, nízkorozpočotvou vyvražďovačku. Víceméně neznámé herecké obsazení nezklamalo. Příjemná atmosféra očekávání, kdo je tedy vlastně rybářem. Konečné rozuzlení není pravda plně uspokojující, ovšem nedalo se asi čekat jiné. Sylvain White umí i líp, viz. Parchanti. Dalo se to jednou vidět a o hodně to předčilo dvojku, proto nechápu tak nízké hodnocení. Jako by někdo mohl od takového filmu čekat přelomový snímek. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se jedná už jen o nastavovanou kaši s nemastnými, neslanými postavami. Musím uznat, že závěr byl poněkud překvapivý, ale vůbec se mi nelíbil (nápad dobrý, zpracování hodně špatné). Nejsem sice proti tomu, aby někdo v tomto příběhu pokračoval, ale musí to do rukou dostat někdo talentovanější a hlavně obsadit charismatičtější herce. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

WTF?!!!!!!!!!!! Horor který postraší max totální poseroutky. Klipovitý střih (nevím co to mělo znamenat, ale cool to určo nepůsobilo). Proč musela být v hlavní roli ta odporná koza a né krásná rockerka? Jinak klasika, zůstane kluk s holkou, kluk se zraní a holka všechno na poslední chvíli zachrání. Za zmínku stojí odkrytí vraha, což tvůrci zařídili tak, že se může natočit klidně dalších 814 dílů a pak od zabití poslední osoby (což se mi líbilo) až do akčního finále. Ale na jednu stranu to bylo i zábavné. Jo. Dokázalo to zabavit. Jako kulisa celkem ujde. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)
  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)

Reklama

Reklama