Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (300)

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kýč, s původní sérií to má jako u 4. dílu společného jen odvolávání se na Stiflera a představitele Jimova otce, čili jen takové zneužití jména, ale čert to vem. I když tohle taky nedosahuje kvalit prvních 3. dílů, furt je to snímek, u kterého nebude o smích nouze a na který se dá rozhodně dívat. Čili lidem, kterým nejsou teenagerovské komedie úplně cizí, doporučuji, ale první liga to rozhodně není. ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Jo, jak je ten Stiflerovic klan rozrostlý... Jsou po cele Americe a díky tomu, může vznikat nové a nové pokračování prciček. Opět se budu opakovat. Holky prostě krásné. Ale samotný film se propadl o další stupínek níž. Alkoholové pařby a fekal scény jsou tu hojně zastoupeny. Původní snaha herců si vrznout je zastíněna. ()

Reklama

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Suveréně nejhorší z celé série, děj který se točí kolem jednoho nesmyslného běhu bez oblečení... Poměrně chabý námět. Cucání z prstu tentokrát selhalo na celé čáře, ve zkratce řečeno - není to vtipné, je to trapné. Samoúčelná nechutnost se nevydařila, film mě místo svěžím teen dojmem ubíjel nudou devastujícím způsobem a já měl problém ho vůbec dokoukat. Dejte mi pár tisíc dolarů a natočím vám tohle taky, přesněji zvládl by to kde kdo, možná i ty, zbloudilý čtenáři, mého komentáře! 1/10 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

To tak jednoho dlouhého, zimního večera, plácajíc se od ničeho ještě k většímu ničemu, plácnu sebou k telce a netušíc co mě čeká, zvolím jeden z komerčních kanálů, vysílajících jeden ze svých osvědčených „skvostů“, nějaký to –xtý díl Prcičkovské série. Inu, což se může stát, řeklo si mé důvěřivé druhé Já a nevědom si následků, rozhodl jsem se následně věnovat tomuto snímku svou veškerou pozornost. Nevím tedy, čím to bylo v oněch osudných chvílích způsobeno, ale byl jsem bohužel takový idiot, že ani po deseti, ba ani po dvaceti minutách filmového teroru a nekonečných muk, jsem nedokázal tu svou línou prdel zvednout a s děsem v očích utéct a absolvoval jsem celé to utrpení až do závěrečných titulků. Pravda, poté jsem potupně vrhl, a ještě ve tři ráno jsem čuměl do stropu a děkoval Satanovi, že jsem ten neuvěřitelný zážitek dokázal překonat bez ještě větší újmy, než byla jen jedna mrzká šavle, nicméně poučení z této zkušenosti pro mě plyne jedno jediné, a to nečum na něco, o čem víš, že prostě nedáš, když na to nemáš! Celá tato série zkrátka měla samozřejmě skončit spolu se základní sestavou ve třetím díle, aby se na ní vzpomínalo jen v dobrém. Ovšem nejen v našich končinách se osvědčená značka dře až na dřeň, a tak nakonec vzniklo už asi dalších devětasedmdesát pokračování a právě Nahá míle je jedním z nich. Co k té podívané tedy smysluplného podotknout. Že bych něco zmínil o zápletce? Počkat, to je blbost, to zápletku nemělo, vole! Co třeba herci? No, ikdyž herci, spíš neošklivý kolemjdoucí, co se byli ochotni na požádání svléknout. Tak co třeba nápaditost, originalita, spád, styl? Aha, zase nic. Ale tedy o vtipnosti tu ale něco zmínit vážně můžu. Ten film není vůbec vtipný. A je to. Suma sumárum, prvotřídní hnůj a blitky. Ámen! ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutnosti jsou ty tam a na řadu přišla nahota. Spousta nahoty! Paradoxně je pasáž s nahou mílí to nejzábavnější na celém snímku. Zbytek je nemastný, neslaný. Ústřední romance trochu postavená na hlavu (leč poselství by jakž takž fungovalo), fotbalový zápas na hraně trapnosti a hlavní hrdina Stifler jakožto černá ovce rodiny to jakž takž držel. Snímek působil neuceleně, jen málo rozvíjel charaktery a má jediné štěstí, že dokázal i jen trochu pobavit. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)
  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)

Reklama

Reklama