Reklama

Reklama

Animation seisaku shinkō Kuromi-chan

  • Japonsko アニメーション制作進行くろみちゃん (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Kuromi je mladá, energická žena, která právě dostudovala obor animace. Svou první práci získá ve Studiu Petit. Hned první den se kvůli kolapsu produkčního Kuromi dostává na jeho místo a musí tedy dohlédnout na vznikající seriál. Termín se krátí a je jen na ní, aby popohnala líné animátory a úspěšně ukončila druhou epizodu. (Fabienne)

(více)

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Humor sází povětšinou na vysokou kadenci vtipů a rychlou mluvu. Není to úplně nudné, ale ani výjiměčně vtipné. Rovněž jsem čekal, že se o tvorbě oblíbeného anime dozvím trochu více. Souhlas s uživatelem yenn, včetně výsledného hodnocení. ()

yenn 

všechny recenze uživatele

S anime hrajícími především na komediální notu nemám nejlepší zkušenosti, protože často kupí v docela vyrovnaném poměru vtipy dobré až skvělé s horšími až špatnými. Kuromi (slečna, která je nucena ze studentské lavice přesednout rovnou na producentské křeslo, přičemž má v časovém presu zajistit dokončení 2. epizody anime seriálu) je sice trochu jiný případ, leč výraznější důvod k jásání nemám - nepovedených vtipů je zde minimum, ovšem takřka totéž platí o těch výrazněji povedených, takže k něčemu více, než je lehký úsměv, mě donutila málokdy. Ale ani to není špatné. 6/10 Btw: Něco maličko o tvorbě anime se od Kuromi dozvíte, ovšem (nejen) v tomto ohledu doporučuji spíše 10. epizodu Paranoia Agenta. ()

NALBERTik 

všechny recenze uživatele

Taková nenáročná blbost :) Pohádka o tvorbje anime kde fšecko zlé se k dobrému obrátí... Zajímavje sou vyjádřené emoce, celkovje zasloužené 4*... ()

Reklama

Reklama