Reklama

Reklama

Lilo, Stitch, Jumba a Pleakley konečně zajali a zkrotili všech 624 experimentů a Galaktická aliance jim za to nabízí prestižní pracovní pozice. Vracejí se do vesmíru a Lilo jim dává s sebou na památku každému dárek. Jumba dostane její oblíbenou desku s písní Elvise Presleyho, Pleakley těžítko a Stitch náhrdelník.  Mezitím se ale Gantu rozhodne dostat doktora Hämsterviela z vězení. Stitch, který byl právě jmenován kapitánem galaktické armády, má za úkol ho dopadnout. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Mohu letět se Stitchem domů?............... Kdo zná tyto příběhy nebude zklamán a s radostí přivítá celou tu skupinu podivných mimozemšťanů a jedné pozemské dívky. Klasická sranda a dobrodružství. CITÁT - Aloha Stitch!!!..... Finální bitva na stadionu je povedená a každý se bude bavit. CITÁT - Rock"N"Roll.......... Závěrečné titulky obsahují jména včech 626-ti experimentů. ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Výborné, skvelé, fantastické ... proste super. Absolútne nerozumiem tomu poklesu hodnotenia jednotlivých Lilo a Stitch filmov. Zábava, dobrodružstvo, pekná zápletka a samozrejme ohana víťazí nad všetkým. Tentoraz smiešny Hamsterville čo sa stále rozčuľuje na tom ako mu nič nevychádza, jeho autorské otázky čo Ganthu nikdy nechápe a hlavne sa mi páčil nápad zapojiť všetkých bratrancov a sesternice. ()

Reklama

avril4234 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac, kým som to nevidela, trochu som sa bála, že nastane sklamanie, aj vzhľadom k tomu, že je to záverečný film série "Lilo a Stitch", ale po zhliadnutí filmu som ostala veľmi očarená a dojatá. Zdá sa mi, že tento film narozdiel od svojich predchodcov trošku vybočil od žánru "komédia", humoru je pomenej a nieje až taký vtipný, ale zato pribudlo viac akčných a bojových scén. Ale inak sa to stále drží toho tradičného rodinného ducha a emočných scén je tu opäť hromada. Ja osobne som s týmto filmom viac, než spokojná a je to môj druhý najobľúbenejší film v kategórii Lilo a Stitch. ()

Galerie (83)

Zajímavosti (2)

  • Když Leroy zachytí všechny experimenty, zazní znělka seriálu Hawaii 5-0 (od r. 2010). (LUKICKK)
  • V jednom záběru z experimentů na stadionu jsou v davu krátce vidět Timon a Pumbaa z filmu Lví král (1994). (LUKICKK)

Reklama

Reklama