Reklama

Reklama

Obsahy(1)

A jsme zpátky v novém pokračování úspěšného filmu "Medvědí bratři". Doprovázet Vás budou stří známí - losi Říja a Kukich, velký medvěd Kenai, jeho malý bráška Koda a holčička Nita. Nita poznala Velkého medvěda, když ještě nebyl zvířecím chlupáčem. To bylo v prvním dílu - vzpomínáte si? No, v každém případě si tenkrát mysleli, že zůstanou nejlepšími přáteli navěky, i když... jen tak mezi námi... spolu vycházeli jako dva tvrdohlaví bobři, kteří se chtějí zakousnout do stejné dřeviny. OK, nyní je Velký duch vyzval, aby se vydali na dobrodružnou cestu divokou přírodou a zrušili jeho kouzlo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jednička byla takový fajn béčko, který neudělalo díru do světa, ale zabavilo a pár dětí i poučilo. Jenže dvojka je téměř ve všech směrech horší. Příběh není tak pěkný a kouzelný jako v prvním případě. Většinu velmi strohé stopáže tvoří výplň, což vám ve výsledku dává tak 30 minut příběhu. A ani ten vás nebaví. Písně jsou horší, vtipu je pomálu a já se nudil skoro od začátku. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Keď som si prečítala stručný obsah, tak som sa bála, že dvojka veľmi zneucti jednotku, keďže Kenai sa dá "dokopy" s "nejakou" dávnou priateľkou a bola som presvedčená, že si ju ani nepozriem (rovnako ako pred pozretím jednotky). Nakoniec som sa však predsa odhodlala, lebo môj záujem bol väčší, než obava zo sklamania. A opäť, rovnako ako pri jednotke, u mňa nastalo veľké prekvapenie -hlavne v závere filmu, ktorý je rovnako prekvapivý ako v jednotke, čo z Medvedích bratov 2 robí excelentné pokračovanie. A podľa mňa je na rovnakej úrovni, aj keď jednotka má predsalen trošičku hlbší a pútavejší príbeh, ale dvojka za ňou vôbec nezaostáva a mne sa páči rovnako. Animácia je rovnaká a čo sa týka piesní, v jednotke sa mi síce páčili všetky piesne, ale pieseň z dvojky "Feels like home" ma úplne očarila a milujem ju viac, než všetky z jednotky. Takže dvojka je tiež strašne nádherná a prekvapivá a rozhodne stojí za zhliadnutie :) ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Povedené pokračování prvního dílu. Hudby se opět ujal Phil Colins a opět bravůrně. Scénař je jednoduchý a lehce předvidatelný, ale díky krásnému soundtracku a přiměřené stopáži to nakonec je pěkná podívaná. Stejně jako první díl, tak i druhý je určen spíše pro děti. No kdo by to u animaku čekal, že ? ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

Tu sílu a poselství jedničky zde jistě mnoho lidí postrádá, animace horší, hudba se snaží ve stopách Collinse (tomu se nevyrovnávají, ale přesto jsou ty písně skvělé), děj originální a kouzelný svým způsobem, pakliže to lehce oddělím od prvního dílu a pohlídnu na to jako na samostatný film, 4 hvězdy to má rozhodně zasloužené. Nadprůměrná podívaná to stále je, ale jedničce se nevyrovná :) ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Dej sa toci okolo putovania Kenaiovej kamaratky z detsva k vodopadom, zlomit pred duchmi puto, ktore ju s Kenaiom vdaka jednemu amuletu spaja. Aby to fungovalo, musi byt Kenai pri tom, a kedze Nine bola na cestu prepozicana moc hovorit recou zvierat, Kenai sa na konci putovania (plneho roznych prihod) bude musiet rozhodnut, ci ostane ako medved s veselym braskom Kodou, alebo sa necha zmenit spat na cloveka a bude blizko Nine... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • V prvním traileru k filmu daboval Kenaie Jason Marsden. Nakonec však postavu namluvil Patrick Demplesy. (Terva)

Reklama

Reklama