Reklama

Reklama

Anna Scripps, rozvedená dědička značného majetku Scrippsových a obětavá matka dvou dospívajících dívek žije v blízkém a harmonickém vztahu jak s dcerou Alex, tak i její mladší sestrou Annie. Ani jedna z nich však nedokáže pochopit, co vidí jejich vzdělaná, elegantní a intelektuálně založená matka na o devět let mladším Scottu Douglasovi, sice pohledném, ale hrubiánském a nevrlém dělníkovi, který se stane jejím novým milencem. Ještě překvapivější je skutečnost, že se Anna nakonec v roce 1989 za Scotta provdá. Po čase dostanou Alex a Annie novou sestřičku, když se Anně narodí dcera Viktorie a vztahy v rodině se však začínají dramaticky měnit k horšímu. Scott už se netají svým otevřeným nepřátelstvím k oběma starším sestrám a k manželce se chová stále hruběji a surověji. Alex dělá všechno, aby mohla matce pomoci, ta se však snaží následky Scottovy surovosti zakrývat a zlehčovat. Místo odhodlání k rozvodu dokonce Anna navštíví terapeuta, se snahou stále více problémové manželství zachránit. A pak je jednoho dne nalezena v autě se spuštěným motorem, které se kdosi pokusil shodit z mostu, mrtvola Anny s rozdrcenou lebkou. Annie a Alex kontaktují policii, která nemusí hlavního podezřelého hledat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Handle 

všechny recenze uživatele

Mě se ten film hodně líbil. Už ani nevím kdy jsem tento film viděl, jen vím, že to je hodně dlouho a nějakým způsobem mě utknul v paměti. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca drama zo života jednej rodiny , kde matka dvoch dcér sa slepo zaľúbi o 10 rokov mladšieho chlapa, ktorý ju začne psychicky ničiť a týrať a navyše má s ním dieťa 4* ()

Reklama

Reklama