Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všechno to začne řadou záhadných, velmi zničujících explozí, které se nepodobají ničemu, s čím se kdy ve své kariéře setkal. S pomocí Cath, která je vysokoškolskou profesorkou, se mu podaří zjistit, že exploze vyvolaly dopady nebezpečných meteorů. Vesmírných projektilů, před nimiž není úkrytu a když jsou vidět, je většinou už příliš pozdě. A ty, které dopadly, jsou teprve předzvěstí skutečné katastrofy. Tom se pokouší varovat obyvatele městečka před blížící se zkázou, ale zdá se, že mu nikdo nevěří. Navíc je tu nedůvěřivý starosta Cass Cassidy, který je odhodlán celou věc utajit až do okamžiku, kdy skončí tradiční každoroční festival UFO, který je pro mnohé obyvatele značným zdrojem finančních příjmů. Když dojde k nejhoršímu a město je téměř zničeno, musí se ti, kdo přežili, spojit, ale je jen jediný muž, který se může postavit do čela a pomoci jim přežít. Muž, který musí překonat své pochyby a dostat ostatní do bezpečí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 1/10/// +nerad to říkám, ale nic pozitivního mě nenapadá -hodně špatné efekty, ubíjející dialogy a opravdu špatný scénář, navíc je to film plný klišé a zvrácené logiky/// Uživatel Smileface to vystihl za mě a k mé smůle jsem už tento film kdysi nedávno viděl. No sice jsem se nakonec dodíval, ale je to s újmou na zdraví. Nejraději bych dal odpad, ale ten dávám filmům, které mají 10% a méně. Takže aby bylo jasno, velice podpůměrná hudba a pár známích herců tento film zachraňují. A zachrání to aji hláška na úvod. "Nenávidím vás, chtěla bych aby ste byly všichni mrtví" "prsk" haha velice dojemné./// Celkem 19%/// ()

Reklama

Mark1983 

všechny recenze uživatele

No do odpadu bych tento snímek přímo nedával,i když mezi filmové pecky bych ho také nedával. Přesto si myslím,že tak hrozné to nebylo. ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Pro tenhle film je i hodnocení "odpad!" ještě moc lichotivý. Tohle by spíš zasloužilo rozšířit stupnici směrem dolu na něco ve smyslu "dno žumpy". Jestli jsem tady o několika filmech napsal, že v nich jsou stupidní dialogy, tak dialogy v tomto veledíle svojí stupiditou asi tak 100× překonaj všechno, co jsem kdy viděl. Děj filmu je stejně tak stupidní, nudnej a naprosto předvídatelnej. K tomu si přidejte, že všichni herci působí dojmem, že role ve filmu snad dostali za trest a dílo je dokonáno. V celym filmu neni jediná věc, která by stála za zmínku. Vlastně mě akorát rozesmál místní šerif, kterej se jmenoval Bílý kůň (white horse) a hrál ho indián, co vypadal, jak Vinnetou po návštěvě kosmetickýho salónu. Tomuhle filmu se vyhněte obloukem. A pokud se budete nudit, tak radši běžte 95 minut dloubat klackem do hovna. Určitě to bude větší zábava, než sledovat tohle. ()

Smileface odpad!

všechny recenze uživatele

Mohu s klidem na srdci říct,že toto je jeden z nejvíce odfláklých filmů co jsem viděl.Špatné je uplně všechno.Příšerné amatérské efekty(Člověk se podivuje že je tenhle film z roku 1998),naprosto dementní děj ve kterém se dějí nelogické věci(Meteority padají jako na zakázku hlavním hrdinům vždy těstně vedle,Dívka zavěšená na jeřábu v nějakém umělém talíři a lano se z pro mě nepochopitelných důvodů najednou začne trhat),dialogy jsou přímo ubíjející(scénarista pravděpodobně musel být celou dobu opilý jinak nechápu jak u toho vydržel),šedé herecké výkony nezachrání ani přítomnost jednoho indiánského herce a samozřejmě pro americké filmy normální obal milujících dokonalých američanů(kteří si svou lásku v průběhu filmu stále nahlas připomínají,aby divák o kladných vlastnostech hrdinů ani chvíli nezapochyboval),samozřejmě jsou hrdinové,jsou tam i nějací záporáci,ale opět jsem se nedočkal nikoho normálního,prostě ČERNOBÍLÉ PEKLO.Nedoporučuju nikomu,je to hrůza a děs. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Herec Pato Hoffmann, představitel šerifa Johna Whitehorse, musel kvůli časové tísni přiletět na natáčení do Austrálie přímo z filmování snímku Naturally Native (1998), kde měl hlavní mužskou roli. (Lynette)
  • Film se natáčel v Austrálii a byl určený pro americké kabelové televize. (Lynette)

Reklama

Reklama