Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inteligentní paprsek elektřiny se pohybuje od domu k domu a terorizuje jeho obyvatele tím, že převezme úplnou kontrolu nad domácími spotřebiči. Ty buď zabíjejí návštěvníky, nebo ničí dům tak dlouho, dokud ho úplně nezdemolují. Dále se přesouvá podél elektrického vedení k dalšímu domu, a vše začíná od začátku...Ničení takto pokračuje, až se elektrický puls dostane do domu, kam chodí chlapec na návštěvu ke svému otci a nevlastní matce. Puls převezme kontrolu nad vším, ženu těžce poraní, a otce s chlapcem uvězní v domě. Těm nezbývá nic jiného, než bojovat na život a na smrt, a dostat se na svobodu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

majo25 

všechny recenze uživatele

Neviem presne, o čo sa malo jednať. Či o rodinný film s vedecko-hororovými prvkami, alebo o sci-fi horor s deckom a slabou atmosférou. Ak to prvé, nevyznieva to celkom zle, ak to druhé, je to z filmom už horšie. Slabá atmosféra, kde hl. hrdinom je 10-ročný chlapec, určite nemôže potešiť hororového fanúšika. Asi jediným zaujímavým momentom je scéna v sprche, škoda ale, že nude-scéna sa tu nekoná. Rovnako efekty nie sú zlé. Záver je poslabší, nevygradovaný, aj keď film za drží akýchsi zaužívaným hororových prvkov. Hodnotenie: 50% ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Na přelomu osmdesátých a devadesátých let byly rodinné horory v kurzu, točily se jich desítky, ale jen málokteré byly více než průměrné a stály za více shlédnutí... A není to ani případ Vražedného pulsu... Sympatický nápad o vraždící elektřině byl pohřben neumětelstvím režiséra... Moc se mu totiž nepodařilo vytvořit atmosféru, herci, i když jsou do jednoho sympatičtí, neumí moc hrát, prostě kus, na který s největší pravděpodobností do týdne zapomenu... Ale na jedno podíváním, proč ne... ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film který by mě v dětství jistě vyděsil, jen je škoda že já ho viděl v dnešní době, tím pádem mi to přišlo poměrně slabé hlavně co se týká samotného strašení. Byla škoda že režisér neudělal nějakou větší porci gradace, a škoda že se dost soustředil na otce a syna, protože jejich dialogy a jejich samotné hraní bylo dost na nic. Aspoň že konec má grády a sem tam mi připoměl Poltergeista. Je to průměrný béčko který kdybych neviděl tak se nic nestane. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, ale nebolo to ani nijak extra strašidelné. Skôr taká oddychovka, čo sa aj dalo celkom čakať, keďže hlavnou postavou je detský hrdina (mimochodom celkom znesiteľný). Ten pochopiteľne odhalil, že niečo v dome nie je v poriadku, ale nikto mu neveril, až kým sa niečo nezačalo diať. Atmosféra kúsok zadrhávala, miestami mi to skôr pripomínalo rodinný film ako horor. Na jedno pozretie celkom fajn. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Desetiletý kluk přijede do domu svého táty a pak to začne: televize se sama zapíná, praskají trubky plynu, dveře garáže nejdou otevřít, vařící voda ve sprše nejde vypnout, drtič na odpadky a kotoučová pila si dělají co chtějí atd. Elektrický proud zde zabíjí trochu jinak, než jsme zvyklí. Natočeno celkem zručně, ale něco tomu pořád chybí. celkově nic moc ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama