Reklama

Reklama

Rinda Rinda Rinda!

  • Japonsko リンダ リンダ リンダ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Prostředí japonské střední školy. Dívčí kapela ztratí zpěvačku a kytaristku, ale přesto se zbylé tři dívky rozhodnou, vystoupit na blížícím se školním festivalu. Jako zpěvačku přiberou jihokorejskou studentku a rozhodnou se zahrát písně, legendární japonské pankrockové skupiny The Blue Hearts. Do festivalu zbývá týden... (5150)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (35)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

"Rinda Rindaaa, Rinda Rinda Rindaaa!" ^^ No ano, musím uznat, že písnička, na které je film postavený, byla hodně chytlavá. Nicméně to je tak jediný skutečně pozitivní bod, u kterého zvedám palce nahoru. Ostatní bylo, jak by Japonci řekli, "maa maa" - nic až tak hrozného, ale ani skvělého. Myšlenka ukázát, jak se zrodilo přátelství mezi skupinou povahově odlišných středoškolaček, které se sejdou v jedné hudební skupině, byla sice pěkná a není, co ji vytknout, ale co třeba ta zdlouhavost? Proč děj tak zbytečně natahovat? (jedno velké mínus, které způsobuje nudu během sledování tohoto snímku) Co herecké výkony? (druhé menší mínus) A kde tam nabrali Du-Na Bae, Korejku, která umí zpívat asi jako každý druhý průměrný smrtelník (s občasnou falešností) a přitom je hlavní zpěvačka skupiny? (také malé mínus, i když vybrat tam někoho takového byl nejspíš záměr)... Ještě pořád bych byla ochotná dát aspoň 4 hvězdičky za to, že jinak to byl "milý" film, ale co mě dorazilo (a to je pouze můj subjektivní problém)... Jak ta Korejka mohla odmítnou Kennichiho? Pěkný a milý Japonec řekne nepříliš pěkné Korejce, že ji miluje, a dokonce se to kvůli ní naučí říct v korejštině... a ona ho odmítne??? V té chvíli mě s prominutím postava Son začala štvát... A hodnocení dopadlo na 3 hvězdy. "Swing Girls" byly rozhodně lepší :) ~(3,2)~ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Swing girls mě ani Rinda Rinda Rinda! moc nebavilo, přišlo mi jakoby se tam téměř nic nedělo a zábavnost veškerá žádná a co se týká nějakýho hudebního zpestření, tak to se vlastně pořádně konalo až při úplným závěru, kdy to tam holky docela rozjely s tou písničkou Rinda Rinda Rinda, která se zprvu ve filmu zdála nemelodická a nudná, ale pak to bylo docela dobrý, ale osobně stejně řadim daleko víš Waterboys nebo Sumo do sumo don't, kterým se tohle zábavností a pohodovostí nemůže vyrovnat ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Největší chybou jsou špatně vybrané herečky. Ani jedna mi moc neseděla a Du-na mi je bohužel vyloženě nesympatická. Obzvlášť při hudebních scénách sebou tak prapodivně trhala. Dějově téměř nulové a atmosféra mě vlastně také nenadchla. U mě zatím nejhůře hodnocený film, na kterém se podílela Korea. 2*. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Rinda Rinda Rinda! Nečekejte ovšem žádné závratné tempo ani strhující příběh nebo zápletku, Linda je totiž tak trochu o něčem jiném, nicméně nepostrádá jakýsi odkaz a to se mi na "Lindě" moc líbilo. Je plná kouzelně hořkosladkých momentů, které vám dokážou nenásilně vehnat slzu do oka nebo vás srazit ze židle. Je opravdová. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

I asijská srdce bijí v rockovém rytmu. Co slečny středoškolačky postrádají v hlasovém rejstříku a čistotě tónů, hravě dožene přirozená rozvernost a energie, která v osvěžujících gejzírech prýští na diváka ze všech stran. V hudebním snímku o slastech a strastech dospívání září podivně introvertní Korejka Bae Du-Na. To jméno si musím zapamatovat. A doufám, že ji uvidím ve filmu Woodyho Allena, Akiho Kaurismakiho nebo Jima Jarmusche. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Po uvedení filmu vydala dívčí skupina Paran Maum v Koreji a Japonsku CD pojmenované "We Are Paran Maum". (Raztubyl)

Reklama

Reklama