Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď je vôňa bylinky najsilnejšia, naše priania sa splnia.  Sang- eun nechce vyrásť, a tak je z nej stále sedemročné dieťa, žijúce v tele 20-ročnej slečny. Trpí mentálnou dysfunkciou. Hoci je samostatná, stále sa riadi radami od mamy. Špeciálne nezabúda na tú, že má pohrýzť každého, kto ju nazve hlupaňou. Jedného dňa na ulici stretne svojho princa z rozprávky - mladého policajta Jong-buma. Vzplanie medzi nimi vzájomná láska na prvý pohľad. Mladý muž, zaslepený láskou, si však neuvedomuje, s kým má dočinenia. (sochoking)

(více)

Recenze (11)

tombac 

všechny recenze uživatele

Také jsem měl vůči filmu předsudky, jelikož mě před měsíci jistá osoba varovala, že mě čeká zážitek podobný nepříjemně citově vydírajícímu Domabaemu. Toto varování se nevyplnilo. Herb je totiž lepší. Netlačí na pilu, je příjemný, romantický, i patřičně dramatický. Jenže... Mám docela problém s filmem, po jehož většinu mám pocit, že v něm nehraje má oblíbená korejská herečka Kang Hye-jeon, ale jí podobná patnáctka, co se chová jako malé dítě a obléká si nemožné hadry. S filmem, v němž si mladý policista klidně nechá nabančit od tří ještě mladších kvočen a ještě mu teče krev (!). Takové atributy mi chtě nechtě snižují zážitek z jinak milého melodramatu a více jak 3 hvězdy mu dát prostě nemůžu. 7/10 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Keby som nepoznal korejskú kinematografiu, tak si myslím (špeciálne po tomto filme), že mentálnou dysfunkciou trpia všetci Koreanci. Bylinka je citlivý a zároveň decentný film. Nebičuje city diváka, nevydiera ho, ale sorry, ja si nemôžem pomôcť nepoznamenať, že tiež by mi asi zmäkkol, keby som našiel tú preukážku... ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Veľmi dojímavý mix romantiky a melodrámy. Prvá polovica je romantická o netradičnom páre. Ona je mentálne zaostalá na úrovní 7 ročného dievčaťa. On je dobrácky policajt, ktorému nejaký čas trvá, kým vôbec pochopí jak je o na na tom. Už táto téma je dostatočne zaujímavá, aby utiahla film. Môže taký vzťah fungovať a má vôbec budúcnosť? Prvá polovica filmu je strašne pohodová a roztomilá neustále usmievavá Hye-jeong Kang si zas a znova získa sympatie každého, kto má srdce. No ale keďže sme v Kórey, tak tu musí byť niekto smrteľne chorý. Tentokrát matka Hye-jeong Kang, ktorá sa o ňu celý život starala a tak sa druhá polovica zmení v neskutočne emotívny doják v ktorom Hye-jeong Kang zvládne tie najťažšie chvíle lepšie jak viacero normálnych ľudí. To som si zas poplakal. Z vedľajších postáv ma ešte zaujala detská kamarátka hlavnej hrdinky. Jej línia mohla mať väčší priestor. Takže prvá polovica je u mňa za 8/10 a druhá za absolútnych 10/10 a celkovo je to za 9/10. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Když jsem si pročetl obsah, bylo zřejmé, že půjde o solidní citovou vydíračku. A byla samozřejmě :-) Nicméně kvalitně provedenou, opepřenou příjemným humorem i výbornými hereckými výkony. Sice to celé působí tak trochu jako pohádka s příměsí kruté reality, ale až na nějaké ty nepovedené pasáže se na to příjemně kouká a s každým, kdo má alespoň kousek srdce v těle, to musí malinko zamávat. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Korejci jsou proste bozi. Kdyz uz si clovek mysli, ze ho nic neprekvapi, tak prijdou vzdy s necim jako je tenhle film. Melodrama o opozdene slecne, jeji matce a hodnem policistovi... Film, u ktereho citite chvili dojeti, chvili vztek, chvili bezmoc, u ktereho se zasmejete, a kdyz mate naladu tak i zamyslite. To proste v dnesni dobe nikdo jiny nez ti korejci neuvari. Prominte. Pokud se mnou nesouhlasite a mate dukaz - sem s nim... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama