Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacházíme se v maturitním ročníku střední školy, který zrovna neoplývá vysokou morálkou. Každý má poměr s každým a vzájemně si rozdávají pohlavní nemoci. Učitelé spí se studentkami a vyžívají se v sadomasochistických praktikách a nebojí se to probírat na veřejnosti. Bohatí pohrdají chudými a častují je nejrůznějšími posměšky a zadlužení jedinci jsou ochotni zapojit se i do prostituce. Jednoho dne se však z tamních rebelských a prostopášných studentek začnou postupně stávat slušné a pilné dívenky, které netouží po ničem jiném než po vzdělání. Náhlé změny si ve třídě samozřejmě všimnou někteří spolužáci. (EMIA)

(více)

Recenze (6)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Šílená ulítlost, která prakticky pořád balancuje na hranici trapnosti a leckdy to neustojí. Jenže místy je to tak báječně blbé, že se zkrátka člověk těší, co bude následovat. Příběh vlastně neexistuje, celý film je sledem tu vtipnějších, tu trapějších scének z posledního roku jedné třídy střední školy Dasepo. Varování pro potenciální milovníky korejských romantických komedií: tohle opravdu není (zaplaťpánbůh!) reprezentativní vzorek! :o) ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Pokud by se celý film nesl v rytmu úvodní ujeté sekvence, ve které fešné Korejky v růžových parukách a kostýmcích tančí po škole, míjí na školní chodbě postavy celé zahalené v burkách a třída studentek řve sborově "Halejuja!", asi bych byl nadšením bez sebe a měl kandidáta na crazy komedii roku. Jenže dál je film konvenčnější a těch skutečně zábavných okamžiků v něm není tolik, kolik by být mělo. Ještě že Dasepo Naughty Girls obsahují sympatické hudební vložky, cukrkandlový feeling ála Shimotsuma monogatari a místy veselá tónina je v nich tak nakažlivá, že ta přiblblost toho všeho není tak markantní a dá se říci, že snímek je i přes četné nudné pasáže docela fajn. 5/10 ()

Reklama

May 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, ze se artovy reziser pusti do zfilmovani korejskeho, naprosto ujeteho manga komixu, ktery v 85% vrcholi s hranicemi nevkusu a vsazi na svou teenage trapnou radoby-vtipnosti. V kreslene podobe jiste ma sve kouzlo, ovsem ani uzasna kriklava stylizace, skolni uniformy nebo rozkosne divenky nedokazou film utahnout, nudi a hloupost, ktera cisi naprosto odevsad, je tak neprehlednutelna, az to, pri predstave, kolik se do takoveho filmu vklada usili, skoro boli. Presto je Dasepo Girl natolik ojedinela a silena, ze pres veskere zapory, kterych je vazne spousta, zustava stale zajimavou. Nebyt toho nadmiru stupidniho konce, mohla byt i, ve sve spatnosti, daleko lepsi. 5/10 ()

Deverant 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Ten film je bizarní, absurdně ujetý, praštěně barevný, vyšinutý a vůbec všestranně pošahaný. Sociální rozměr nepoměru chudoby a bohatství se mísí s výroky typu "Jedině akutní hemeroidy tě opravňují k tomu se zabít." Přesto, nebo možná právě proto, se mi jaksi podivně zamlouval. Říkal jsem už, že je potrhlý? ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zpívající komedie o pohlavích, pohlaví a pohlavních nemocech, která začíná úžasným muzikálním výstupem, aby záhy ukázala, co ve skutečnosti skrývá pod sukní: totiž bezpočet laciných vtipů na úrovni Holky/Kluci to chtěj taky. Jihokorejština se sice poslouchá lépe než němčina a jihokorejské studentky jsou více sexy než kterékoliv jiné, ale bohužel neplatí „buď sexy a bude ti odpuštěno“. Nedokážu něčemu navenek pěknému odpustit naprostou nefunkčnost. Zvlášť, narušuje-li onu pěknost přítomnost učitele-masochisty, pšoukající stařenky či statného muže s parukou v dívčích šatech. 50% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama