Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nacházíme se v maturitním ročníku střední školy, který zrovna neoplývá vysokou morálkou. Každý má poměr s každým a vzájemně si rozdávají pohlavní nemoci. Učitelé spí se studentkami a vyžívají se v sadomasochistických praktikách a nebojí se to probírat na veřejnosti. Bohatí pohrdají chudými a častují je nejrůznějšími posměšky a zadlužení jedinci jsou ochotni zapojit se i do prostituce. Jednoho dne se však z tamních rebelských a prostopášných studentek začnou postupně stávat slušné a pilné dívenky, které netouží po ničem jiném než po vzdělání. Náhlé změny si ve třídě samozřejmě všimnou někteří spolužáci. (EMIA)

(více)

Recenze (6)

May 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, ze se artovy reziser pusti do zfilmovani korejskeho, naprosto ujeteho manga komixu, ktery v 85% vrcholi s hranicemi nevkusu a vsazi na svou teenage trapnou radoby-vtipnosti. V kreslene podobe jiste ma sve kouzlo, ovsem ani uzasna kriklava stylizace, skolni uniformy nebo rozkosne divenky nedokazou film utahnout, nudi a hloupost, ktera cisi naprosto odevsad, je tak neprehlednutelna, az to, pri predstave, kolik se do takoveho filmu vklada usili, skoro boli. Presto je Dasepo Girl natolik ojedinela a silena, ze pres veskere zapory, kterych je vazne spousta, zustava stale zajimavou. Nebyt toho nadmiru stupidniho konce, mohla byt i, ve sve spatnosti, daleko lepsi. 5/10 ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Šílená ulítlost, která prakticky pořád balancuje na hranici trapnosti a leckdy to neustojí. Jenže místy je to tak báječně blbé, že se zkrátka člověk těší, co bude následovat. Příběh vlastně neexistuje, celý film je sledem tu vtipnějších, tu trapějších scének z posledního roku jedné třídy střední školy Dasepo. Varování pro potenciální milovníky korejských romantických komedií: tohle opravdu není (zaplaťpánbůh!) reprezentativní vzorek! :o) ()

Reklama

tombac 

všechny recenze uživatele

Pokud by se celý film nesl v rytmu úvodní ujeté sekvence, ve které fešné Korejky v růžových parukách a kostýmcích tančí po škole, míjí na školní chodbě postavy celé zahalené v burkách a třída studentek řve sborově "Halejuja!", asi bych byl nadšením bez sebe a měl kandidáta na crazy komedii roku. Jenže dál je film konvenčnější a těch skutečně zábavných okamžiků v něm není tolik, kolik by být mělo. Ještě že Dasepo Naughty Girls obsahují sympatické hudební vložky, cukrkandlový feeling ála Shimotsuma monogatari a místy veselá tónina je v nich tak nakažlivá, že ta přiblblost toho všeho není tak markantní a dá se říci, že snímek je i přes četné nudné pasáže docela fajn. 5/10 ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Zpívající komedie o pohlavích, pohlaví a pohlavních nemocech, která začíná úžasným muzikálním výstupem, aby záhy ukázala, co ve skutečnosti skrývá pod sukní: totiž bezpočet laciných vtipů na úrovni Holky/Kluci to chtěj taky. Jihokorejština se sice poslouchá lépe než němčina a jihokorejské studentky jsou více sexy než kterékoliv jiné, ale bohužel neplatí „buď sexy a bude ti odpuštěno“. Nedokážu něčemu navenek pěknému odpustit naprostou nefunkčnost. Zvlášť, narušuje-li onu pěknost přítomnost učitele-masochisty, pšoukající stařenky či statného muže s parukou v dívčích šatech. 50% ()

Deverant 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Ten film je bizarní, absurdně ujetý, praštěně barevný, vyšinutý a vůbec všestranně pošahaný. Sociální rozměr nepoměru chudoby a bohatství se mísí s výroky typu "Jedině akutní hemeroidy tě opravňují k tomu se zabít." Přesto, nebo možná právě proto, se mi jaksi podivně zamlouval. Říkal jsem už, že je potrhlý? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama