Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavné ultrabéčko plné bouchání, střílení a nejsem si tak úplně jistý, jestli chtěných komediálních vložek. Ale třeba hláška s Terminátorem mě docela uzemnila a ta určitě chtěná byla. Postava k pláči či k zasmání je ukecaný černoch, který místy působí tak trapně, až je vtipný. Pobaví i hlavní hrdina, nejspíš příbuzný Chaninga Tatuma, který naprosto a zcela postrádá mimiku a ze všech těch wrestlerů učinkujících ve filmech je jednoznačně nejlegračnější. Typický film na vypnutí mozku, ale cením si toho, že jsem i přes silnou ospalost (nezpůsobil jí film) vydržel až do konce. 50% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Do tohoto akčňáku jsem šel jsem s tím, že to bude béčko jak vyšité a taky že je. Ovšem jestli se jedná o poctu akčním filmům 80. tých a 90.tých let to bych docela i polemizoval. Navíc to není úplně akční filmy, protože já v tom viděl i prvky komedie. Svalovec John Cena, který je velice nesympatický, tak mu nemůžu upřít, že se nesnaží něco zahrát. Ale co ty padouchové? S takovými padouchy jsem se skutečně ještě nesetkal. To byla sebranka! V čele stojí vynikající Robert Patrick, kterého natačení Vojáka očividně bavilo a tak to davá dost najevo. A pokud jde o akční film, tak scénář je rutinní záležitost. Je pravda, že jsem se bavil poměrně slušně, ale budu hodně dlouho přemýšlet, jestli si to ještě někdy pustím! ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Průměrný vojáček a moc nesympatický John Cena. Tenhle chlápek sice není Terminátor, ale nepatří mezi herce, kteří svým herectvím zaujme. Ale za zmínku určitě stojí celkem povedené výbuchy a co se týká bojů i dosti efektivních chvatů. Film aspoň zachraňuje Robert Patrick. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Strašne jednoduchý scenár. Dobre natočená akcia. Cena nie je herec, ale jeho knockouty stoja za to. Všetko vybuchuje, stále sa niečo deje, Robert Patrick je skvelý záporák... Nadšenie pre akčné béčka sálajúce z tohto filmu je až neuveriteľné... Bavil som sa snáď ešte viac ako pri Rockovej KRÁČAJÚCEJ SKALE a VITAJTE V DŽUNGLI... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Béčková jednohubka ukuchtěná podle kuchařky osmdesátkových akčňáků. Až na to, že vrchol filmu přichází v jeho polovině, kdy dojde krátce po sobě ke zničení benzinky a následné honičce, což je jediná trochu delší akce. Jinak jsou akční scény krátké a konkrétně bitky zbytečně rychle sestříhané a člověk si víc vychutná pyrotechnické orgie. Cena má svaly, ale ani špetku charizmatu, Robert Patrick je ale fajn záporák. Narážka na TERMINÁTORA potěšila, ale narážka na PÁTEK TŘINÁCTÉHO a VYSVOBOZENÍ ještě víc. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Pri scéne, kde John Triton (John Cena) prerazil protivníka cez kopu dreva použil wrestlingový chvat chokeslam. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama