Reklama

Reklama

VOD (1)

Yankee Irving je velký fanoušek baseballu. Jednoho dne najde na hřišti zakutálený baseballový míček, který k jeho velkému překvapení mluví! A právě míček Screwie se stane Yankeeho společníkem při hledání ukradené pálky. Vzácné pálky, která patří jednomu z nejlepších hráčů na světě. Najít ji není takový problém, ale dopravit ji k jejímu majiteli, to už bude horší. Yenkee má totiž v patách největšího švindlíře v dějinách sportu, který chce pálku získat za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (25)

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Možná jsem v tomto období trošku povolnější vůči animovaným filmům, ale tohle se mi prostě zase líbilo. Mám rád ameriku, ten její humbuk okolo baseballu a amerického fotbalu. Mám rád tu atmosféru tamních let minulých. Tenhle film je plný krásných jednoduchých animací, je tam troška srandy, roztomilosti i mírného napětí. Co víc si přát. Tento typ filmu asi jen těžko lze natočit lépe. Hezčeji a chytřeji.... ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Ja osobne nezdieľam americké nadšenie pre Baseball, ani mu nerozumiem, ale to je fuk. Film potešil retrom 50 tych rokov, ale dejovo ozaj rozprávočka pre malých američanov - pochybujem že všetky slovenské deti rozumejú vôbec tomu čo je Baseball a už vôbec nie prečo sa robí okolo toho taký Humbug. Hovoriaci tenisák bol vcelku vtipný, aj pálka nebola na zahodenie, malý zázrak pre škôlkarske deti. Moje uznanie že z tak infantilnej témy američania vykresali celkom nenudiaci celovečerák. ()

Reklama

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to vážně super oddechovka, u které jde na 100% vypnout. Postavy jsou vtipné, sympatické a jednoduché, ale stačí to. Vtipy jsou legrační a sem tam praštěný (dost často i omylem) a zasmál jsem se u nich hodněkrát. Jeden z takových těch omylů bylo „Negro league" nebo nějak tak, šílená jízda s tou Negro ligou ve skákajícím busu a obecně agresivní chování postav, což bylo možná zapříčiněné 30. lety? Nevím, ale bylo to dost cringe a fungovalo to, záměr ne-záměr. Mluvící basebalka a míček byly super a bavily mě... stejně tak zloduch, který je nejspíš i dosti trapný, ale mě to absolutně nevadilo. Příběh samotný je nereálný, ale co už, o zábavu bylo postaráno a sympatické postavy také, takže to, že jim světovou ligu vyhraje nějaký random děcko a pak se veze v průvodu, ve kterém se vezou i ti tuláci, kteří se nepřičinili vůbec ničím, mi vůbec nevadilo. Vyhodnocení: Rozhodně se jedná pro mě o jednu z těch animovaných klasik 🥰 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

S trochou nadsázky opravdový malý zázrak....tedy alespoň a našich končinách. Když vezmu v potaz tradici, kterou se baseball pyšní za mořem a fakt, že tento příběh plný stop, odkazů a narážek na tuto kolektivní pálkovací míčovou hru dokáže zabavit české školkou povinné děvčátka, které věří, že Babe Ruth je jedním z Mickeyho klubíku, outfielder zlý čaroděj a Světová série kadeřnická soutěž panenky Barbie, tak myslím není třeba dalších vět. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Malý zázrak je prostě film, který neomrzí, ale ani nějak ničím moc nepřekvapí. Příběh o klukovi Yankee, který se snaží zachránit uloupenou pálku a zkamarádí se s ní i s mluvícím míčkem. Film je hloupoučký od pohledu, že kromě něj nikdo nezaregistruje pohyb těchto věcí. Na druhou stranu ale i celkem poutavý, když se klučina snaží vrátit pálku a vždy mu ji čórne ten vagabund. Nakonec to nejlepší? Scénka jak z filmu Strašpytlík. Oceňuji starší dobu, kde se to odehrávalo, včetně aut a písní. Takže zlaté 3 hvězdy. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama