Reklama

Reklama

Lassie

Trailer

Obsahy(1)

Obrovská bída donutila Carracloughovi, obyčejnou rodinu z anglického Yorkshire, prodat zbožňovanou fenku Lassie vévodovi z Rudlingu. Stesk po bývalých pánech je ale silnější než mříže její klece, z níž kólie Lassie záhy unikne a vydá se na strastiplnou a dlouhou cestu domů. Tak začíná úžasné dobrodružství jednoho mimořádně statečného psa, který navzdory nástrahám, jež mu do cesty kladou příroda a lidé, neomylně míří ke svému cíli. Dorazí do něj dřív, než přijdou Vánoce? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Naprosto krásnej doják, úžasný dobrodružný příběh o tom, že psí touha po domově prostě nad vším vítězí. Původně jsem se na to ani nechtěl koukat, ale teď vážně nelituju - jediné, co mě na tom filmu dost zmátlo, byla ta lochneska. Nejdojemnější to bylo, když zabily tu fenku, ten příběh má ale celkově strašně velké a působivé kouzlo. 100%, i OToole tam byl výborný , jako vždycky. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Film absolutně nevhodný pro pány kritiky. Příliš sentimentality, příliš zvířecí lásky a žádný pseudointelektuální význam. Prostě jen sympatické a místy dojemné dobrodružství. Zajímavé je, že u Hachika tohle všechno fungovalo. Asi u Lassie chybí ten přívlastek "podle skutečné události"...Mě to tedy neuvěřitelně bavilo a přála bych si taky takového věrného chlupatého přítele :) Navíc ta britská krajina mi vyrazila dech. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Lassie je prodána, uteče, je přivedena zpět, uteče, je odvezena pryč a uteče. Tak a to je asi tak všechno a já se na to musel dívat 100 minut. Citově u dna, chlapec v hlavní roli je jedním z neotravnějších malých herců a se svým huhňavým projevem by se měl co nejdřív ztratit. Příběhová linie nejen, že je naprosto prázdná a její zkrácení o půl hodiny by prospělo, ale to šustění papíru, které jsem slyšel pokaždé, když legendární Kolie někam přišla, bylo rušivé více než dost. A co proboha měla znamenat ta "Lochneska"? Tak tohle teda ne, pánové. A mimochodem Peter O`Toole byl celkem snesitelný. Na jeho věk stále solidní výkonnost. Jen kdyby se něco podobného dalo říct o zbytku obsazení. Ten zřejmě tušil, že hraje v něčem velmi trapném a nepovedeném. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Krásný a povedený remake filmu Lassie se vrací. Dobrodružné a dojemné putování jedné odvážné a věrné fenky a její setkání tu s hodnými, tu se zlými, tu se směšnými lidičkami. Od začátku do konce víte, co bude následovat a jak to skončí. Vůbec to nevadí. Zkrátka jednoduchý a příjemný filmeček na deštivá a mrazivá odpoledne. ()

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

http://www.csfd.cz/film/28927-lassie-se-vraci/ z roku 1943 a tento film 2005 to je nebe a dudy Lassii 1943 jsem viděl poprvé v 1947 to mi ještě maminka četla titulky v kině . tento film vykradli chybí tam boj Lassie s ovčáckými psy, staří lidé, kteří se o ni starali no prostě odvar . a tak dávám ** za psa a peter OˇToola to si raději pustím Lassii 1943 zdraví deda :-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Skotsku, Irsku a na ostrově Man. (mar48)

Reklama

Reklama