Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (369)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vydarený návrat Ninja korytnačiek na filmové plátno a fanúšik pôvodného seriálu vo mne plesá. Infantilná komixová animácia trochu pripomína Disneyho posledné prepadáky, dá sa však na ňu rýchlo zvyknúť a je to našťastie prvá a posledná vec, ktorú má s nimi spoločnú. Predvídateľný príbeh by mohol byť aj inovatívnejší, naštastie má však dostatočný spád a dá sa mu dá tak čo-to prepáčiť. Bonbónikom je výborná Badeltova hudba, ktorá stoji aj za samostatné vypočutie a Sarah Michelle Gellar ako April. Úprimne verím v dvojku, ale vráťte nám v nej prosím Shreddera. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi nápad na oživení želváků přišel jako zbytečné tahání peněz z mrtvé série, ale jakmile se objevily první obrázky, začal jsem se neodvratně těšit, protože vše vypadalo naprosto stylově a hlavně s láskou k předloze. A tak nakonec k mojí velké radosti dopadl i film. Možná chybí víc akce, protože opravdové nakládačky se dočkáme až na konci, a chtělo by to záporáky ve stylu Trhače s Krangem místo kamenných borců, ale atmosféru to má přesně tak lehce rodinnou jako milovaný seriál. Velká pochvala a povzdech nad tím, že v animované formě se na Želváky do kina prostě nechodí. ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja boli jednoducho kultom. Ako dieťa som hltala jeden seriál za druhým. No ani nove animácke technológie nedokázali vytvoriť slušnú atmosféru. Scenár totiž zdevalvoval všetko a akosi som nepochopila nezmyselné a silené konflikty medzi Ninjakmi. Celý čas som hľadala myšlienku či príbeh, ktorý sa ani ku koncu filmu nedostavil. Proste frustrácia hodná jednej *!!!! ()

Scrytcher 

všechny recenze uživatele

Nový kýčovitě animovaný styl, provedení dokonale pohřbil vše krásné na původním animáku. Kde jsou cool hlášky? a vůbec jak mohli opomenout všechny ty záporáky? Proč najednou ten úděsný infantilní příběh? Působí to dojmem jako by se jednalo o další špatný díl Shreka než pocta legendě. Všiml si ještě někdo, že Tříska vypadá trochu jako Stuart Little? ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +příběh, akce, grafika, hudba, dabing, postavy, -nezazní titulní melodie, trošku nepřirozená animace postav/// Jestli jsem si některý fenomén nebo vzpomínku z mého dětství zachoval, byly to právě želváci. Stejně jako mnoho z vás jsem sledoval seriál, sbíral album, kupoval nálepky a možná by to neskončilo jen u toho. Vůbec můj první film v kině byly hraný Želvy Ninja, bylo mě asi 6 let. Proto je tento film moje srdeční záležitost a vůbec nejočekávanější film tohoto roku. Pro mluví hodně, tak snad nebudu zklamán. Po 19.4. čekjete "recenzi".... Tak jsem skutečně zašel na Želvy Ninja, jen jsem byl překvapen, že nikdo z oslovených na tento film nechtěl zajít. Že bych byl v mém okolí jedinný "fanoušek"? A výsledný dojem: Splněné přání. Ale abych to rozvedl. Děj začíná tam kde mohl pravděpodobně skončit seriál, nebo možná ještě o něco později. Teď když o tom tak uvažuji, tak třebas spor mezi Rafaelem a Leonardem je celkem logické vyústění nastalé situace. Znáte ten komplex hrdiny? Přestože jsem v počátku chtěl nadávat na krátkou stopáž, tak mám pocit, že příběh byl tak nahuštěný (mnoho příběhovích línií), že jsem si s filmem odnesl velké množství obsahu. Vůbec celkově mě příběh děsně zaujal a vtáhl do sebe. Nové zajímavé postavy a záporáci, příšerky a jedno s druhém. Překvápko, na scéně se objevili tzv: "Footmani" v seriálu to byly Ninjové a bylo velké překvápko když jsme zjistili, že se jedná o roboty. Zajímalo by mě zda tomu je tak i tady. Rating zřejmě nedovolil poodkrýt vnitřnosti těchto bojovníků. Za další rád bych zde přezevšchno viděl Trhače a Kranga, ale možná i jich se v budoucnu dočkáme. Hudba je na úrovni, jen není tak dynamická jako v ukázkách a chybý základní hudební motiv, ale nemůžem mít všechno. CGI animace mě docela mile překvapila. Je to trošku zázrak tento film, v nějž jsem ani nedoufal, ale i kdyby dopadl jinak, byl bych za něj rád, takhle si hned povalím do obchodu pro DVDčko./// Celkem 91%/// PS: chci seriál! Viděno podrhé na DVD 24.12.2008 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme sa objaví 13 príšer, ich pôvod je možné vystopovať v rôznych mýtoch. Hneď prvé monštrum, ktoré sa vo filme objaví, má svoj predobraz v Yettim, ďalší v Kyklopovi a iný napríklad v diablovi z Jersey. (riso677)
  • Zatímco Leonardo, Raphael a Donatello mají hnědé oči, Michelangelo má oči modré. Je to proto, že si režisér přál, aby Michelangelo vypadal mladší a nevinnější než ostatní. (Džejkop)
  • Prvý celovečerný animovaný film o ninja korytnačkách. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama