Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během pohřbu Johanna von Wolfhausena se jeho vnukové Jan a Todd dozvědí, že podle rodinné tradice musí odvézt urnu s popelem do jeho rodného Německa. Do Mnichova dorazí právě v době Oktoberfestu a pan Schniedelwichsen, který jim měl pomoci, je zavede na tajný mezinárodní turnaj v pití piva, organizovaný baronem Wolfgangem von Wolfhausenem. Tady bratři zjistí nejen to, že jejich dědeček byl baronovým příbuzným, ale že kdysi jako kluk ukradl recept na nejlepší pivo na světě a se svou matkou, prostitutkou Gam Gam, utekl do Ameriky. Německý tým bratry hravě porazí a společně s publikem zneuctí památku jejich dědy. Bratři přísahají pomstu a vrátí se do Colorada, kde sestaví americký tým pro příští ročník turnaje. Zjistí, že dědeček recept neukradl. Baron ho před smrtí ukryl do panenky a tu dal chlapci krátce předtím, než ho Gam Gam vzala do Ameriky. Právě on byl totiž jeho prvorozeným synem, a tedy dědicem rodinného pivovaru v Bavorsku. Mladíci podle receptu uvaří po více než padesáti letech legendární pivo a jednu lahev pošlou německým soupeřům. Ti se okamžitě vydají do Ameriky, aby se receptu zmocnili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

demented 

všechny recenze uživatele

Broken Lizardi sú späť. A šlape im to ako za mlada :) Až hrozivá stopáž, tak typická pre všetky ich filmy, neustála kadencia hlášok, brutálne šialené gagy a svojský humor - to všetko sú poznávacie znaky tejto skupiny. Beerfest v ničom nevybočuje z ich predošlej filmografie a komu sa páčili Superpoldové či Ostrov hrôzy, určite nebude sklamaný ani tentokrát. Mne osobne ich humor sedí veľmi a tento maximálne pohodový film (ako aj ostatné zárezy) som si patrične užil. Takže zabudnite na Oktoberfest (ktorý je beztak len pre sráčov a jebačov oviec :). Správni chlapi idú na Beerfest :) ()

giacobbe odpad!

všechny recenze uživatele

Není to skvělá kravina jako Děsnej biják nebo Blbý a blbější, tohle je jen kravina. Nedokázal bych se u toho smát ani s lahváčem v ruce, ani po pár dvanáctkách, ..ani s otravou alkoholem. Mimochodem, tvůrci si měli pustit záznam ze soutěží v pití tupláků na čas, soutěžící na Beerfestu v této komedii cucají pivo jako deváťáci na školním výletě. ()

Reklama

boshke odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivně je Beerfest hoden odpadu, leč byl jsem rozhodnut ocenit ho alespoň jednou hvězdou, a to za obsah - pivo a Německo (ač ne v zrovna příznivém světle, že). Oba zmínění patří k mým oblíbeným. Pro odpad jsem se rozhodl po zjištění, že soutěže v pití piva se neúčastní Češi, velmistři v požívání tohoto moku, a místo nich tam jsou kupříkladu Švédové či Kanaďané. Nic osobního, ale co tam kurva dělají místo nás? Tím u mne Beerfest ztratil úplně a výš na pomyslném žebříčku se prostě dostat nemohl... 0% ()

Grran odpad!

všechny recenze uživatele

Tak todle mě jako dobrou komedii mohl doporučit opravdu jen američan. Je to DNO komedií, který nepobaví člověka ani když je na půl roku zavřenej v zahraničí, kde je jen práce. Nadruhou stranu krásná ukázka amerického nevkusu. Pokud se nepotřebujete akutně vyzvracet, nekoukejte na to.. a na to akutní zvracení je to vlastně příliš dlouhý, to se z toho ještě aji poserete a zkazíte si náladu na celej den. fuj. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Démon alkoholu se zde projevil v plné míře. Jestli by to někdo chtěl zkoušet, tak by doopravdy měl usilovně trénovat. Je to sice film, ale zkoušet na nějaké chlastací akci tyhle hry je určitě větší zábava než se bezhlavě opíjet. Objevil jsem zde několik metod, které se v reálu dají skutečně znamenitě uplatnit. Co se týče střeštěností a nahotinek a děje s nic moc smyselm, je to celkem v pohodě a skousnutelné. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • V Severnej Amerike bol film uvedený s dĺžkou 110 min. (vavrinec)

Reklama

Reklama